Iglu Izoterm - Izolatie spuma poliuretanica

Izolatie fonica cu spuma poliuretanica

Conform studiilor o treime din casele din România sufera de tulburari de zgomot generate atât în ??afara cât si în interiorul locuintelor. Scopul unei izolatii fonice este de a reduce zgomotul, zgomot pe care-l putem defini ca suma de sunete suparatoare, deranjante si absolut nedorite de anumite urechi.

Zgomotul se poate reduce, datorita spumei poliuretanice. Acest material are o mare capacitate de etansare si poate fi utilizat atât în ??usi, cât si în ferestre, canalizare si pereti.
Spuma poliuretanica este un izolator excelent acustic. Realizeaza o mare eficienta în absorbtia zgomotului si izolarea fonica a casei. Izolatia Iglu Izoterm cu spuma poliuretanica cu celula deschisa pentru izolari fonice se aplica prin pulverizare, cu utilaje speciale profesionale, direct pe suprafata suportului.
Grosimea minima ce poate fi aplicata este de 5cm. Potrivit studiilor proprietatile acustice ale izolatiei cu spuma poliuretanica se datoreaza în principal capacitatii sale de etansare, care ofera rezultate foarte bune în izolarea împotriva aerului si a zgomotului.
Este important de mentionat si faptul ca zgomotul ce se transmite prin vibratii la nivelul structurii de rezistenta nu este atenuat de izolatia fonica poliuretanica. Alte avantaje ale spumelor poliuretanice sunt greutatea lor redusa si absenta picaturilor în caz de incendiu.
În ceea ce priveste proprietatile sale ca izolatie acustica, cea mai potrivita spuma are densitatea scazuta si celula deschisa, deoarece este special conceputa pentru acest tip de lucrare.

Galerie foto
  • ...