Iglu Izoterm - Izolatie spuma poliuretanica

Hidroizolatie cu poliurea profesionala

Sistemele de izolatie hidro folosite de societatea Iglu Izoterm sunt constituite din aplicari de spuma poliuretanica rigida cu celula închisa si poliuree. Spuma poliuretanica cu un continut de celula închisa mai mare de 96% asigura hidroizolatie de calitate la grosimi mai mari de 4,5cm, la aplicari pe suprafete orizontale, doar prin spray-ere de sus în jos. Aceasta nu rezista în timp la razele ultra violete devenind casanta.

Pentru a creste rezistenta se aplica poliureea. Aceasta este o membrana subtire si foarte rezistenta, asigura hidroizolatie imbatabila si deserveste ca strat de protectie fizica si împotriva razelor U.V. pentru spuma poliuretanica.
Poliureea este un material inovator, ce se foloseste astazi la scara larga în constructii si ajuta la realizarea de hidroizolatii de mare eficienta. Poliurea este o membrana realizata în laborator, care se rigidizeaza si este de asemenea ecologica. Are rolul de a impermeabiliza si de a proteja statul de spuma poliuretanica sau a diferitelor suprafete împotriva uzurii si a coroziunii.
Durata de viata estimata în general este de peste 30 de ani. Spuma poliuretanica are o durata de viata nelimitata atât timp cât este protejata de actiuni mecanice intense si soare de catre stratul de poliuree.
Sistemul de termoizolatie se aplica doar pe suprafete uscate, prin pulverizare, la temperaturi exterioare de peste 5 grade celsius si cu o viteza a vântului foarte scazuta, usor perceptibila. În caz contrar nu se aplica în ziua respectiva pentru ca aplicarea nu ar duce la rezultatele de calitate.
Este foarte important ca aplicarea spumei poliuretanice si a stratului protector de poliuree sa se faca în aceiasi zi, una dupa cealalta. În caz contrar spuma poliuretanica se poate acoperi cu un strat fin de praf sau se poate umezii. În acest caz aplicarea poliuree nu mai garanteaza rezistenta în timp si nici fixarea perfecta de spuma poliuretanica.

Galerie foto
  • ...