Alma Medteam - Ingrijiri medicale la domiciliu Bucuresti si Ilfov

Injectii la domiciliu Bucuresti-Ilfov

Injectia intravenoasa 100 lei
Injectia intramusculara 80 lei
Injectia intradermica 80 lei
Injectia subcutanata 80 lei
Administrare vaccin 80 lei
Testare alergie la medicament 80 lei

 
Pretul include: • Deplasarea la domiciliul dvs. • Monitorizarea functiilor vitale. • Materialele consumabile folosite. • Procedura de injectare a substantei medicamentoase. *Tarifele sunt valabile pentru serviciile medicale prestate în municipiul Bucuresti. * Deplasarea în judetul Ilfov sau alte localitati limitrofe implica un cost aditional.
De ce recomandam injectiile la domiciliu la domiciliu? * Deoarece caldura caminului reprezinta un loc de refugiu din calea suferintei, locul în care ne putem bucura chiar si în timpul tratamentului de prezenta si sustinerea celor dragi. * Evitarea stresului provocat de birocratia serviciilor de stat. * Confidentialitatea actului medical. * Stabilirea programului în functie de preferintele pacientului. * Evitarea contactarii altor infectii nosocomiale. * Timpul lung petrecut în sala de asteptare.

Exista 4 tipuri de injectii:
1. Injectia intravenoasa:
– aceasta tehnica permite o actiune terapeutica si o absortie rapida în circulatia sanguina, de aceea se alege atunci când se doreste un efect imediat.

2. Injectia intradermica:
-aceasta este unul dintre tipurile de injectii utilizate pentru a efectua teste de diagnostic si teste cutanate (cum ar fi cele de alergie) si pentru a administra anestezice locale.
3. Injectia subcutanata:
-acest tip de injectie introduce medicamentul în tesutul subcutanat si este o cale de absorbtie lenta.
-cele mai utilizate medicamente care sunt administrate pe aceasta cale sunt heparina si insulina.

4. Injectia intramusculara:
-acest tip de injectie este folosit pentru administrarea de medicamente în muschi si este o cale de absorbtie mai rapida decât cea subcutanata.
-cele mai utilizate medicamente sunt vaccinurile si alte substante precum analgezicele, antiinflamatoarele, corticosteroizii si antibioticele.
Scopul efectuarii injectiilor la domiciliu:

Terapeutic
– prin administrarea medicatiei
-un efect terapeutic rapid
-realizarea unei concentratii înalte în sânge a medicamentului, într-un timp scurt.

Galerie foto
  • ...