Alma Medteam - Ingrijiri medicale la domiciliu Bucuresti si Ilfov

Ingrijirea plagilor chirurgicale la domiciliu Bucuresti-Ilfov

  • Îngrijire plaga chirurgicala simpla neinfectata 120 lei
  • Îngrijire plaga chirurgicala infectata 180 lei
  • Ingrijirea piciorului diabetic 250 lei
 
 
 
Pretul include: • Deplasarea la domiciliul dvs. • Monitorizarea functiilor vitale. • Materialele consumabile folosite • Procedura de îngrijire a plagii chirurgicale. *Tarifele sunt valabile pentru serviciile medicale prestate în municipiul Bucuresti. * Deplasarea în judetul Ilfov sau alte localitati limitrofe implica un cost aditional.
De ce recomandam îngrijirea plagilor chirurgicale la domiciliu? * Deoarece caldura caminului reprezinta un loc de refugiu din calea suferintei, locul în care ne putem bucura chiar si în timpul tratamentului de prezenta si sustinerea celor dragi. * Evitarea stresului provocat de birocratia serviciilor de stat. * Confidentialitatea actului medical. * Stabilirea programului în functie de preferintele pacientului. * Evitarea contactarii altor infectii nosocomiale. * Timpul lung petrecut în sala de asteptare.

Pansamentul reprezinta actul medical prin care se aseptizeaza si se protejeaza o plaga fata de actiunea agresiva a diversilor agenti, înlesnind o buna cicatrizare.
Beneficiul tratamentului plagilor chirurgicale de catre personalul medical calificat ALMA MedTeam este evitarea infectarii si scurtarea timpului de vindecare.
Semnalarea infectiei într-o plaga reprezinta o problema majora cu implicatii atât asupra calitatii vietii cât si a costurilor tratamentelor si a prelungirii timpului de vindecare.
Confirmarea infectiei se realizeaza prin cultura din plaga.
Atentie! Cultura din plaga, urmata de antibiograma este esentiala!
Investigatie complementara serologica- Hemoleucograma, proteina C reactiva (CRP), aceasta fiind o proteina care nu exista în sânge în conditii normale, dar este prezenta în diferite conditii de inflamatie .

 

Galerie foto
  • ...