Intelligent Life - Dr Ana Karimzadeh, Consilier Metabolic Balance Bucuresti

Gemoterapia

Gemoterapia este o bioterapie cu tesuturi embrionare vegetale din muguri si mladite, fiind cea mai revolutionara ramura a fitoterapiei. Prin cercetari stiintifice s-a demonstrat ca la baza actiunii lor terapeutice stau complexele fitochimice, ce actioneaza la nivel de celula si tesut uman.
Aceste produse sunt obtinute dupa o metoda standardizata a Farmacopeii Franceze din 1965, iar din 2011 a Farmacopeii Europene.

Extractele gemoterapeutice au în componenta lor substante naturale, recunoscute si acceptate de organism. Comparat cu medicamentele de sinteza chimica, gemoterapia nu predispune organismul la reactii adverse si este aplicabila, indiferent de vârsta, la o multitudine de boli.

 
Ce tratam prin gemoterapie?
boli ale aparatului respirator: sinuzite, bronsite, emfizem, astm bronsic alergic, etc.
boli ale aparatului cardio-vascular: HTA, cardiopatie ischemica, sechele, infarct miocardic, arterita, tromboflebita, varice
boli ale aparatului digestiv: ulcer gastroduodenal, gastrite, pancreatite, colecistite, hepatite cronice, colopatii, etc.
boli ale aparatului urogenital: infectii urinare, litiaza renala, adenom de prostata, afectiuni ginecologice (fibrom uterin, ovare micropolichistice, sterilitate, infertilitate)
boli metabolice: diabet tip 1 si 2, dislipidemii (colesterol, trigliceride, lipide totale crescute), etc.
boli ale aparatului osteoarticular: artroze, poliartrita cronica evolutiva, osteoporoza, etc
boli autoimune, etc.

Galerie foto
  • ...
Categorii
Date de contact
0744388000
Str. Doctor Iatropol, nr. 14, sector 5
Distribuie