Intelligent Life - Dr Ana Karimzadeh, Consilier Metabolic Balance Bucuresti

Detoxifiere

Detoxifierea este un proces fiziologic prin care organismul neutralizeaza si elimina substantele toxice si deseurile ce rezulta din metabolismul celular.
Traind într-un mediu extrem de poluat (prin apa, aer, hrana, emotii negative, dar si prin produse precum deodorantele, vopseaua de par, gelurile de dus, sampoanele) este indicat sa apelam la o detoxifiere suplimentara celei fiziologice, pentru a neutraliza si elimina deseurile în exces si toxinele din organism.

Daca deseurile se acumuleaza în organism, se produc dezechilibre biologice grave ce pot duce la boala.

 
Cum se realizeaza detoxifierea corect?
Detoxifierea corecta începe la nivel celular, de la nivelul fiecarui organ si tesut, cu evacuarea substantelor ce rezulta din catabolismul celular. Caile fiziologice de eliminare sunt cele limfatice, prin sânge, rinichi, caile urinare, ficat, colon, piele, plamân. Nu ajunge doar detoxifierea prin sucuri de legume si fructe.

La IntelligentLife abordam procesul de detoxifiere conform principiilor medicinei integrative, adaptat la starea de sanatate si la analizele de laborator. Pentru ca rezultatele sa se vada în scurt timp, este necesara supravegherea medicala.
 
 
 
Beneficii detox:
starea de bine
energie si vitalitate cu un aspect reîntinerit
tensiunea arteriala se echilibreaza
scaderea si chiar normalizarea colesterolului, trigliceridelor, lipidelor
Alaturi de detoxifierea fizica, propunem si detoxifierea mentala si spirituala prin Yoga si Rituri Tibetane.

Pentru informatii detaliate despre o detoxifiere realizata corect si sub supervizare medicala va asteptam la clinica Intelligent Life din sectorul 5.

Galerie foto
  • ...
Categorii
Date de contact
0744388000
Str. Doctor Iatropol, nr. 14, sector 5
Distribuie