Interguard Group - Agentie Paza si Protectie Bucuresti

Paza specializata

Începând cu efectuarea auditului de securitate si pâna la executarea efectiva a serviciilor, INTERGUARD GROUP SRL ofera solutii integrate de securitate.

Solutiile si serviciile sunt adaptate în functie de obiectiv si situatie, de nevoile si cerintele individuale ale clientului si se adreseaza atât institutiilor de stat, companiilor private dar si altor organizatii.

Asiguram o gama larga de servicii de securitate prin organizarea unor dispozitive de paza la orice tip de locatie, constituite din personal calificat, avizat de organele de politie, care are dotarea tehnica si este echipat pentru a-si îndeplini în conditii foarte bune atributiile de serviciu.

Activitatea de paza si protectie pe care o propunem la locatiile dumneavoastra este organizata si condusa de personal de conducere cu multa experienta în domeniu. Serviciile pe care le oferim se ridica la standarde profesionale recunoscute în plan international si intern, fapt remarcat si de partenerii nostrii de afaceri.

Prestarea serviciului de paza al societatii se executa în baza Planului de paza întocmit de beneficiar si avizat de organele de politie, acest aviz urmând a fi obtinut de beneficiar, conform legii, cu sprijinul consultantilor nostri.

Agentii de securitate proprii sunt echipati cu tinuta adecvata anotimpului si misiunii ce o au de îndeplinit, aceasta fiind stabilita prin Regulamentul de organizare si functionare, aprobat de Inspectoratul General al Politiei Române, în conformitate cu prevederile Legii nr. 333/2003.

Serviciul de paza umana va fi asigurat la cel mai înalt standard de profesionalism, agentul de securitate îndeplinind astfel mai multe functii si atributii.

Galerie foto
  • ...