Interguard Group - Agentie Paza si Protectie Bucuresti

Monitorizare / Interventie

Daca doriti sa asigurati un grad ridicat de securitate pentru dumneavoastra, cei apropiati, colaboratori sau pentru locatiile, bunurile si valorile pe care le detineti, în toate momentele si situatiile, firma noastra va ofera un Sistem de monitorizare si interventie, care acopera Bucurestiul si împrejurimile, integrat ca subsistem al Sistemului general implementat de INTERGUARD GROUP SRL în zona, si care si-a dovedit fiabilitatea si eficienta, prin mijloacele tehnice utilizate si procedurile de interventie existente.

Sistemul în ansamblul sau cuprinde: Dispeceratul zonal Bucuresti, dotat cu echipamente performante de receptie, analiza si comanda, sistemele tehnice pentru alarmare la locatii, conectate la dispeceratul nostru pe linie telefonica sau GSM si care pot acoperi mai multe evenimente (hold-up, efractie, incendiu, emanatii de gaz metan sau monoxid de carbon, inundatie, iesirea din limitele de temperature, s.a.) si structurile de interventie care actioneaza pe autovehiculele firmei si sunt constituite din personal specializat, echipat si dotat corespunzator nevoilor de interventie, inclusiv cu armament de foc daca este nevoie.

Conectarea la dispeceratul nostru se poate realiza atât pentru sistemele tehnice de alarmare existente în locatii, indiferent de sistem si configuratia acestuia, cât si pentru cele pe care, prin specialistii nostrii, le putem instala daca nu aveti un astfel de sistem instalat.

Sistemul pe care vi-l propunem include urmatoarele activitati:

  • Evaluarea sistemului tehnic de alarmare existent la locatie si stabilirea compatibilitatilor tehnice cu dispeceratul nostru (sistem montat anterior).
  • Preluarea în gestiune si întretinerea sistemelor antiefractie montate anterior la locatie.
  • Proiectarea, instalarea si darea în functiune a sistemelor antiefractie la locatie, daca ele nu au fost montate anterior. Activitatea cuprinde:
    • efectuarea unui audit de securitate de catre specialistii nostrii;
    • stabilirea cu dumneavoastra a nevoilor de securitate;
    • elaborarea si prezentarea la Inspectoratul General al Politiei a proiectului tehnic în vederea aprobarii;
    • instalarea si darea sistemului în functiune;
    • asigurarea service-ului în garantie si post garantie.
Galerie foto
  • ...