Izomag Construct - Hidroizolatii si termo hidroizolatii terase, Bucuresti

Hidroizolatii Terase Bloc

Durata de viata estimata pentru cele mai multe lucrari de hidroizolatii terase blocurile de locuinte este de obicei între 8 si 10 de ani. Ea efectiv depinde de calitatea membranelor bituminoase, de actiunea factorilor climaterici, precum si de calitatea instalarii si întretinerii terasei.

 

De-a lungul timpului, membranele bituminoase de tip "bricolaj" crapa si se dezlipesc, permitând aparitia scurgerilor mici de apa, ceea ce poate duce la probleme mari si costisitoare. O membrana

bituminoasa de mare performanta, va asigura o hidroizolatie cu o durata de viata ce depaseste 25 ani.

Obtineti rezultatele dorite fara compromisuri.Banii dvs. conteaza !

In Romania, lucrarile de hidroizolatii terase bloc se executa cu doua tipuri de

membrane bituminoase.   Aditivate Cu SBS sau cu APP.

Polipropilena Atactica (cunoscuta ca APP).

 

Cantitatea ei ofera consistenta membranelor bituminoase, le face mai durabile si mai mult mai flexibile.

Este cunoscut faptul ca lucrarile de hidroizolatii terase cu membrane bituminoase APP functioneaza foarte bine în conditii de temperatura ridicata si sunt mult mai rezistente la radiatiile UV.

Stiren-butadien-stiren (cunoscut si ca SBS)

 

Confera bitumului o caracteristica asemanatoare cauciucului.

Este mult mai flexibil la temperaturi scazute, dar este mai sensibil la radiatiile UV decât polimerul APP. Pentru a se preveni deteriorarea prematura a lucrarilor de hidroizolatii terase necirculabile, membranele bituminoase aditivate cu SBS sunt finisate cu paiete de ardezie. 

Hidroizolatii Acoperis Bloc

Membranele bituminoase de inalta performanta din gama IKO, avand doua armaturi (fibra de sticla si poliester) inglobate in basa de bitum, precum si APP in proportie de 28%, ofera beneficiarului terasei o durata de viata de peste 25 de ani. Beneficiul major al acestor membrane bituminoase este acela ca punerea in opera se face intr-un singur strat in cazul lucrarilor de hidroizolatii terase bloc de locuinte. In plus, utilizarea adezivului bituminos de lipire la rece, asigura un castig de hidroizolatie in plus de 1 mm grosime si o lipire uniforma pe stratul suport.

Galerie foto
  • ...