Izomag Construct - Hidroizolatii si termo hidroizolatii terase, Bucuresti

Hidroizolatii Fundatii si Subsoluri cu Membrane

Hidroizolatii Fundatii si Subsoluri cu Membrane Antiradacina. 

Lipsa lucrarilor de hidroizolatiil hidroizolatii fundatii, are de foarte multe ori consecinte nefaste. In acest caz, lucrarea de hidroizolatii fundatii devine dificil de executat, deoarece presupune efectuarea de sapatura in jurul imobilului cu consecinte asupra rigolei si a altor elemente decorative.

  • Presiunea apei fiind negativa (venind dinspre exterior spre interior), lucrarile de hidroizolatii fundatii intotdeauna se vor aplica pe exterior, inspre sursa. Diferitele sisteme de tratare a infiltratiilor aplicate la interior nu rezolva problema. Acestea in timp nu pot rezista la presiunea hidrostatica inversa si prin urmare apar infiltratii.

  • Lucrarile de hidroizolatii fundatii se recomanda a se executa inaintea finaisarii constructiilor,

  • Lucrarile de hidroizolatii fundatii necorespunzatoare pun în pericol întreaga structura a imobilului, iar interventiile ulterioare sunt dificile de executat.

  • Chiar daca preturile sunt relativ ridicate, lucrarile de hidroizolatii fundatii merita sa fie realizate inaintea finalizarii imobilului. Altfel se vor face mai greu, costurile se dubleaza, datorita distrugerii pavajelor de lânga soclu pentru efectuarea sapaturii, sau a indepartarii finisarilor de pe terasa.

  • Lucrarile de hidroizolatii fundatii sunt importante în aceeasi masura si la imobilele sau casele fara subsol, deoarece in lipsa lor, începe rapid procesul de capilaritate, începând de la baza si ridicându-se spre partea superioara  afectand estetica si structuria de rezistenta a imobilului.

Hidroizolatii terase necirculabileHidroizolatii terase circulabileHidroizolatii terase verziHidroizolatii fundatiiConceptul BelgianRezistenta la IntemperiiTabel comparativ hidroizolatiiTehnologie hidroizolatii teraseLibraria Izomag ConstructPartenerii nostriFinantare hidroizolatii fundatiiHidroizolatii

Lucrarile de hidroizolatii fundatii la subsol necesita mai mult decât simpla repartizare a problemelor. În schimb este important sa nu localizati numai sursele de scurgere, ci si sa verificati, sa analizati si sa preveniti infiltratiile viitoare.

Indiferent daca cumparati sau vindeti o casa sau doriti doar sa remediati locuinta dvs, solutia este detinerea unei lucrari de hidroizolatii fundatii cu membrane antiradacina.

O lucrare de hidroizolatii fundatii ofera un subsol sanatos si uscat, rezolvand in acelas timp tot felul de probleme, cum ar fi: subsolul umed, scurgeri si infiltratii, umiditate, mirosuri neplacute si mucegai.

Executia lucrarilor de hidroizolatii fundatii, implica aplicarea suplimentara a unui strat de membrane bituminoase antiradacina. Acestea sunt special create, avand o protectie suplimentara impotriva cresterii stratului vegetal. Astfel se

evita penetratrea membranelor de catre stratului vegetal, lucrarile de hidroizolatii fundatii nefiind afectate. 

Galerie foto
  • ...