Izoterma Construct - Productie si montaj de ferestre si usi din termopan, Chitila / Ilfov

Usi Veka Softline 82 MD

Profil dotat cu 5 camere de izolare si o grosime de 70mm, cu muchii usor rotunjite si contururi clasice. Sistemul are proprietati deosebite, fiind perfect pentru orice zona climatica. Profilul SOFTLINE 70AD ofera cel mai bun raport calitate/pret.

Descrierea profiluluiAdâncime profil:

  70 mm

Camere de izolare:

 5

Grosime pereti exteriori:

 3 mm (conform celui mai înalt standard de calitate RAL “Clasa A”)

Înaltimea combinatiei de profile:

 99 – 176 mm

Rigidizari:

 Otel zincat (conform prescriptiilor VEKA privind armaturile, 1,5 mm)

 Coltare termo-sudabile pentru usi

Sistemul permite:

 Intercombinari de toc, cercevea, bagheta sau montant cu sistemul SWINGLINE

 Placari cu aluminiu

Canturi:

 Elegante, muchii usor rotunjite

Design:

 Atractiv, suprafete semicoplanare sau necoplanare

 Functionalitate si arii de utilizareFunctionalitate si arii de utilizare:

 Ferestre termoizolante, antifonice si de siguranta, usi de balcon si de terasa

 Ferestre oscilobatante, batante, cu montant mobil, usi culisante în plan paralel, cu un singur sau mai multe canaturi, pozitionate fix sau combinate

 Ferestre si usi cu deschidere exterioara

 Design-ul sistemelor SOFTLINE, cu linia usor rotunjita, bine proportionata, se armonizeaza perfect cu variate stiluri arhitectonice, moderne sau traditionale, fie ca este vorba de o constructie noua sau de o cladire renovata

Sistem de etansare:

 Niveluri de etansare: 2

 Garnituri: material EPDM

 Protectie: contra frigului, curentului si umiditatii

 Mod etansare: perimetrala atât în toc, cât si în cercevea

Culori sistem etansare:

 Gri

 Negru

 Caramel

 SticlaMarci:

 Saint-Gobain

 Guardian

Tipuri:

 Sticla Float – o sticla fara proprietati termice, folosita cu preponderenta în camerele care nu au contact direct cu exteriorul. Principalul avantaj este dat de luminozitatea maxima pe care o ofera.

 Sticla Low-E – sticla cu emisivitate redusa. Este un geam tratat cu particule foarte fine de Argint, fiind doar putin mai scump decât un geam termopan clar, insa foarte eficient comparativ cu acesta, geamul Low-E folosindu-se în proportie de 55-60% în comenzile de tâmplarie cu geam termoizolant. Acest geam reprezinta minimul de protectie termoizolanta pe care îl recomandam în proiectia ferestrelor. Recomandam ca între foile de geam termopan sa se foloseasca umplerea cu Argon, acesta având beneficii atât termice, cât si fonice asupra locuintei.

 Sticla Low-E 4S – este urmatorul nivel de vitraj dupa sticla Low-E, fiind un geam Low-E tratat pe exterior cu o pelicula de reflexie. Are astfel rolul geamului Low-E – de a retine caldura în interiorul casei – cât si proprietatile geamului reflexiv – de a respinge razele ultraviolete. Prin folosirea acestui tip de geam, se evita formarea efectului de sera care se creeaza în cazul sticlei obisnuite. Recomandam folosirea acestui tip de sticla în cazul locuintelor pe care cade soarele în cea mai mare parte a zilei.

 Sticla Duplex – o sticla formata din doua sticle lipite între ele care au rolul de protectie pentru locuinta în cazul în care se încearca patrunderea prin efractie. Tipurile de duplex existente sunt Duplex 3.3.1, care contine doua foi de 3 mm lipite între ele, iar daca duplexul este format din doua foi de cel putin 4 mm, putem considera acest tip de geam ca fiind unul antiefractie. În cazul în care ne dorim si protectie termica de la acest tip de geam, atunci una dintre cele doua foi de geam trebuie sa fie Low-E, astfel rezultând Duplex 3.3.1-Low-E, Duplex 4.4.1 Low-E etc.

Culori sticla:

  • Reflexiv Bronze
  • Fumuriu Bronze
  • Verde
  • Sablat
  • Screen
  • Krizet
  • Crossfield
  • Maslin Alb
  • Maslin Bronze

 FeronerieCaracteristici:

 Contraactionare gresita – piese montate atât pe toc, cât si pe cercevea pentru a manevra fereastra dintr-o deschidere în alta doar daca aceasta se afla în pozitie corecta. De exemplu, când aveti fereastra deschisa în pozitie normala, nu puteti sa o actionati în oscilobatant, cum se întâmpla la majoritatea ferestrelor de pe piata, evitând astfel riscul ca fereastra sa ramâna într-o singura balama.

 Piesa aerisire partiala (microventilatie) – piesa montata pe toc lânga blocatorul de sus asigurând ventilatia naturala fara a tine geamul deschis (în urma lasarii mânerului la jumatatea cursei între deschidere normala si oscilobatant, geamul nu se va închide etans). Sunt evitate astfel condensul, mucegaiul si umezeala.

 Blocatori antiefractie – blocatorii au forma cap-ciuperca si sunt utilizati pentru a proteja locuinta de încercarile de patrundere prin efractie.

 Mânerele Secustik – mânere produse de cel mai mare producator de mânere, Hoppe, care se diferentiaza de celelalte produse similare prin: sunetul de click-click din 45 în 45 de grade, protectia antiefractie, având un mecanism special care previne actionarea mânerului ferestrei din exterior, cu miezul în totalitate metalic, cursa bine definita pentru sistemul de microventilatie.

Galerie foto
  • ...