Izoterma Construct - Productie si montaj de ferestre si usi din termopan, Chitila / Ilfov

Tamplarie PVC Veka

...
Euroline

Sistem tricameral de 58 mm adancime de baza; grosimea minima a peretilor exteriori 3 mm conform normativelor de specialitate RAL; sistem necoplanar; inaltimea combinatiei de profile 113 mm; otel zincat de rigidizare conform strictelor prescriptii VEKA (minim 1,5 mm grosime). Functionalitatea profilului consta in ferestre normale, termo- si/sau fonoizolatoare. (de preferat H maxim fereastra = 1700mm). Sistem de etansare are urmatoarele caracteristici:etansare perimetrala cu garnitura de bataie din EPDM sau TPE culoarea standard a garniturilor: neagra.

...
Softline

Sistem de profile cu 5 camere si 70 mm adancimea de baza; grosimea peretilor de 3 mm conform normativelor RAL; sistem necoplanar si semicoplanar, inaltimea combinatiei de profile de la 118 la 131 mm; inaltimea combinatiei de profile de la 96 la 174 mm; Functionalitate:ferestre normale, termo- si/sau fonoizolatoare, de siguranta, usi de balcon si terasa, usi de intrare ,usi rezidentiale.

...
Swingline

Design atragator, cu forme rotunjite; valori ridicate de etansare termica si fonica. proprietati optime de statica pentru o durata de viata indelungata si o valoare stabila; un sistem unic pentru viitor.

...
Alphaline

Contururile uşor rotunjite conferă sistemului ALPHALINE 90 un design clasic. Valorile ridicate ale izolării termice, de până la Uw=0.8 W/m2K, se pot obţine în funcţie de tipul geamului folosit, astfel se reduc semnificativ cheltuielile de încălzire. Garnituri de calitate în culorile gri şi negru; sistemul cu 3 rânduri de garnituri protejează contra frigului, curentului şi a umidităţii. Rigidizarea metalică galvanizată (conform specificaţiilor VEKA) asigură stabilitate ferestrei şi o funcţionare optimă de lungă durată. Profilele cu o adâncime de 90 mm realizate cu 6 camere izolatoare, folosesc capacitatea de izolare termică a aerului şi asigură cea mai bună protecţie termică