R&C Roll Mobile - Confectionare, service rulouri exterioare Bucuresti

Tamplarie PVC Rehau cu geam termopan

  • Profilul PVC alb tricameral (3 camere) are latimea 60mm,ceea ce ii confera o buna izolare termica,coeficientul de tranfer termic (pierderea de caldura) finnd K=1.7 w/mpK si un indice de izolare fonica R=31db(A).Este armat cu otel zincat pentru a mari gradul de rigidizare al tanplariei.Functionalitatea deosebita este data de sistemul tricameral si de cele doua rinduri de garnituri de etansare perimetale.
    Profilul PVC este in sectiune pentacameral (5camere) are latimea 70mm,ceea ce ii confera o foarte buna izolare termica,coeficientul de transfer termic (pierdere de caldura)K=1.3W/mpK si un indice de izolare fonica R=34db (A).Este armat cu otel zincat pentru a mari gradul de rigidizare al tamplariei.Ferestrele din sistemul REHAU-5 camere sint compatibile cu locuintele cu consum redus de energie. AVANTAJELE PROFILELOR folosite de firma noastra sint : buna izolare termica si fonica;design modern;durata de viata ridicata;se intretin usor si sint tratate antistatic;nu degaja fum toxic (clasa de combustibil C2-dificil inflamabil). Sistemul de inchidere utilizat este ROTO -GERMANIA;nu necesita intretinere si esre garantat pentru 20.000.cicluri complete inchis deschis. Sticla,principala comonenta a geamului termopan este importanta de la prestigiosi producatori cum ar fi Saint Gobain,Glaverbel si Pilkington.Sigilarea geamurilor se face prin tehnologia ‘cald’,folosindu-se dubla sigilare cu componente Thyokol +Holltzmelt-BELGIA.Cel mai des utilizat este geamul termopan LOW E, acesta avind o emisivitate redusa-coefficient transfer termic 1.2-1.3WmpK.
    Montajul tamplariei se face dupa standarde germane, cu materiale de cea mai buna calitate ceea ce asigura o etansare perfecta in timp.Culorile sint ;Alb,Stejar deschis,Stejar inchia si mahon.Sticla este:lowe+clar,mat,reflexiv,bob orez,si cu diferite modele.
    GARANTIA lucrarii oferita de firma noastra este de 5 ani,iar durata medie de viata a profilului garantata de producator este de 30 ani.
    Evaluare si consultanta, Masuratori, Transport si Montaj gratuit
Galerie foto
  • ...