R&C Roll Mobile - Confectionare, service rulouri exterioare Bucuresti

Copertine (parasolare) retractabile ,casetate

Copertine (parasolare) retractabile ,casetate, logia

Ideale pentru terase, balcoane, fatadele magazinelor, pentru a crea diverse umbrare. Gama de materiale este diversificata, cu grad ridicat de protectie ultravioleta, impermeabile.
Copertinele mobile cu brate articulate au in interior arcuri ce ofera o buna elasticitate la deschidere si inchidere.  
In plus, puteti dota copertinele cu senzori de vant pentru protectie impotriva rafalelor de vant sau cu senzori de soare pentru deschidere automata in zilele cu soare.
Dimensiuni maxime: lungime 10 metri, 4-6 metri deschidere

Va oferim o gama de parasolare plane constituite intr-un mod elegant si practic de protectie a teraselor, balcoanelor (logii), vitrinelor, etc de razele solare sau ploi
Datorita materialului textil special impregnat folosit la fabricarea parasolarelor s-a demonstrat reducerea caldurii cu 50% atunci cand isi fac aparitia razele soarelui.
Clientii nostri sunt multumiti de eleganta si frumusetea acestora sustinand rolul estetic pe care il au in completarea aspecului unei case.
Avantajele pe langa reducerea caldurii cu 50% mai genereaza si reducerea consumului de curent electric al aparatelor de aer conditionat, nu permite decolorarea pardelelor, a covorului sau a mobilei.
Actionarea se face manual la manivela sau cu motor electric cu telecomenzi, intrerupatoare, senzori de vant, ploi, toate acestea fiind optionale fata de manual.
Evaluare si consultanta, Masuratori, Transport si Montaj gratuit

Galerie foto
  • ...