Kineto Help, Clinica recuperare medicala Bucuresti

Acupunctura

Dr. Vasilescu Ioana Olga Medic Medicina Generala Competenta AcupuncturaPentru programari la acupunctura in cadrul cabinetului Kineto Help, Telefon 0726679586 dr. Ioana Vasilescu

De-a lungul anilor a acumulat experienta in acupunctura prin practica profesionala sub indrumarea dnei dr. Alice Popescu in cadrul Institutului National pentru Medicina Complementara si Alternativa “Profesor Dr. Florin Bratila” si apoi sub indrumarea dlui dr. Dacian Hulber in cadrul clinicii Sanamed.Instructor de Qigong si Wushu sub indrumarea Maestrului Cezar Culda in cadrul Federatiei Romane de Arte Martiale, imbinand armonios acupunctura cu qigong-ul si artele  martiale ( taijiquan si alte stiluri) pentru a se transforma interior, pentru starea de sanatate si pentru cei din jur.

In mod traditional acupunctorul trebuie sa parcurga un proces de transformare interioara. Devenind el insusi cat mai echilibrat il poate ajuta cat mai eficient pe pacient.

Acupunctura este o arta medicala ce isi are originile in China. Dupa unele surse vechimea acupuncturii este de cateva mii de ani.

Acupunctura apartine medicinii traditionale chineze ce priveste omul ca un intreg. Conform gandirii chineze omul are trei comori: spiritul, energia si corpul fizic . Cand acestea sunt in echilibru fiinta umana este sanatoasa.

Exista mai multe scrieri clasice pe care se bazeaza acupunctura si medicina traditionala chineza, numite tratate, Cartea Transformarilor si Tratatul de Medicina Interna al Imparatului Galben fiind fundamentale.

Se obtin rezultate bune in tratarea prin acupunctura a afectiunilor aparatului respirator (astm,bronsite, dispnee de diverse cauze), circulator ( hipertensiune arteriala, hipotensiune arteriala, varice, hemoroizi),  digestive (gastrita,ulcer, hepatita cronica, colecistita, litiaza biliara), urinar (cistita, calculi renali), reproducator ( infertilitate), in boli musculo-osteo-articulare (afectiuni ale coloanei vertebrale, mialgii, osteoporoza, osteofite, artroze, artrite), neurologice (nevralgii) , endocrino-metabolice (diabet, obezitate) si in multe alte dezechilibre fizice si psihice.

Tratamentul prin acupunctura poate fi asociat cu succes cu masajul terapeutic, kinetoterapia, reflexoterapia, nutritia, psihoterapia (Gestalt terapia), cu qigong-ul si artele martiale , cu homeopatia, terapia florala Bach si cu alte forme de terapie.

Pentru programari la acupunctura in cadrul cabinetului Kineto Help: Telefon 0726679586 dr. Ioana Vasilescu

 

Sedinta de acupuncturÄ? dureaza intre 40-50 min si sunt utilizate ace de unica folosinta, subtiri,foarte putin dureroase;

Sedinta de acupunctura este individuala, ceea ce asigura confidentialitate si confort;exista posibilitatea pentru cupluri/prieteni sa poata beneficia in paralel de acupuncturÄ? in cabinete alaturate sub supravegherea aceluiasi medic.

La 10 sedinte de acupunctura efectuate, oferim 2 sedinte in plus gratuite.

Detinatorii de 7Card, beneficiaza de o reducere de 25 % la fiecare sedinta.

Preturi Acupunctura

Pretul pentru o sedinta de acupunctura este de 70lei/sedinta, iar pentru pensionari pretul este redus la 50lei/sedinta.

Galerie foto
  • ...