Ladies Wellness Club - Sala de fitness Bucuresti

Aerobic/Pilates/Yoga

Am dezvoltat o gama diversificata de activitati sportive: atat stiluri clasice de aerobic cat si cele mai moderne clase care sa va incante si sa va surprinda in cel mai placut mod!

   
 

 

Step Aerobic!

O metoda de antrenament care va va ajuta sa slabiti sau sa tonifiati intreaga musculatura! Imbunatateste puterea si rezistenta si arde caloriile. Gradul de dificultate este moderat. Poate fi intens, dar se adapteaza in functie de nivelul fiecarui practicant, incepatorii folosesc greutati mai mici si efectueaza miscari mai simple, dar in final toata lumea are parte de un antrenament pe cinste. Cine ar trebui sa-l practice? Oricine doreste sa transpire si sa iasa din zona de platou, acolo unde nu se mai vad rezultatele. Antrenamentele tip circuit sunt foarte apreciate de oamenii foarte ocupati, care imbina efortul cardio cu ridicarea de greutati.

 
   

 Fitball
Programul de Fitball Aerobic se bazeaza pe exercitii executate cu ajutorul unei mingi speciale.Mingea speciala folosita la programul de Fitball te va ajuta sa adopti o postura corecta in efectuarea miscarilor specifice acestui antrenament fizic. Exercitiile clasice pentru abdomen, brate, picioare si fesieri vor fi inlocuite cu succes de catre exercitiile programului Fitball.
 
 

 

Pilates
Conceptul combina exercitiile de stretching cu diverse tehnici de respiratie si se concentreaza asupra principalelor grupe de muschi posturali. Acestia din urma ajuta mentinerea echilibrului organismului si sunt esentiali in sustinerea coloanei vertebrale. Printre beneficiile aduse de pilates se numara: cresterea flexibilitatii, dezvoltarea fortei, dezvoltarea muschilor abdominali si vertebrali si imbunatarirea posturii corpului.

 
 

 

Yoga / Yogalates

Yogalates combina exercitiile pentru postura si exercitiile de forta, din pilates, cu exercitii statice, din yoga. Practic, yogalates iti tonifiaza grupele mari de muschi din corp, imbunateste flexibilitatea si echilibrul si, simultan, iti calmeaza mintea si te relaxeaza. Asta fiindca in timpul antrenamentului se fac si exercitii de respiratie din yoga (pranayama) – sunt folosite pentru a energiza si inviora corpul in timpul efortului, dar si pentru a calma sistemul nervos.

 

 
   
 Functional Training
Clasa ce se desfasoara in sala de aerobic si imbina procedee cardio cu exercitii de tonifiere. Rezultatul?Un Body Workout complet, un corp mai suplu si un tonus muscular crescut!
 
 

 

Body Pump
Curs intensiv de tonifiere. In cadrul acestei clase se lucreaza exercitii legate intre ele precum miscari naturale efectuate cu propria greutate (genuflexiuni, flotari, etc.), dar si cu ingreuiere (bastoane si gantere de diferite greutati, corzi elastice cu nivele de rezistenta), urmarindu-se tonifierea musculaturii, dezvoltarea fortei si a rezistentei. Cursul nu este recomandat incepatorilor. Daca doresti sa fii FIT, aici este locul tau!
Este o clasa de tonifiere in care exercitiile se executa cu ajutorul greutatilor, lucrand in mod special urmatoarele grupele de muschi: spate, pectorali, brate si abdomen. Numarul mare de repetari efectuate ajuta la dezvoltarea rezistentei musculare si la arderea grasimilor.Curs dedicat in mod special celor care au ca scop definirea musculara.

 
 

 

Abs &  Butt
Obiectivul principal al acestui curs colectiv este tonifierea musculaturii abdomenului si muschilor postulari.
Exercitiile sunt usoare , cu multe repetari si foarte eficiente. Clasa dedicata tuturor grupelor de cursanti.

Galerie foto
  • ...