Ladies Wellness Club - Sala de fitness Bucuresti

Wellness

Wellness inseamna vitalitate, sanatate, putere de munca, atitudine pozitiva, optimista fata de viata, energie, frumusete, bucuria de a trai, incetinirea fenomenului de imbatrinire.

Este extraordinar sa fii tanar si activ pina la o varsta inaintata, sa te trezesti dimineata simtindu-te minunat fara sa fie necesar sa iei medicamente.

Ladies Wellness Club a fost creat pentru a fi cat mai aproape de aceste idealuri, alaturi de o echipa fantastica de specialisti in domeniul fitness, nutritie, stil de viata sanatos si echilibrat din toate punctele de vedere.

Daca te alaturi principiilor noastre Ladies Wellness, poti beneficia in prima luna de  Personal Trainer 4 sedinte introductive cu una dintre antrenoarele noastre personale, care se va asigura ca te antrenezi eficient , ghidandu-te catre atingerea obiectivelor tale intr-un timp cat mai scurt:

EVALUARE SI PLAN PERSONALIZAT:

In cadrul primei sedinte vei beneficia de o evaluare initiala de nutritie cat si o evaluare a istoricului tau in activitatea de sport, rezistenta, activitati preferate, etc.

  • stabilirea nivelului dvs;
  • masuratorilor corporale: Procentul de Grasimi Corporale si Nivelul grasimilor Interne, Masa Musculara, Masa Osoasa si alti parametri importanti
  • istoricul sanatatii dvs
  • stabilirea obiectivelor

 

Totodata, antrenoarele noastre iti vor pregati un plan personalizat pe care sa il urmezi pentru a-ti atinge obiectivele in materie de fitness si alimentatie.

Mai mult, vom crea pentru tine programe speciale de coaching , nutritie, sfaturi pentru o alimentatie sanatoasa oriunde te-ai afla, cele mai noi idei de imbunatatire a stilului tau de viata.

Suntem alaturi de tine, in orice aspect al vietii tale pentru ca ne dorim sa avem o contributie importanta la sanatatea si fericirea ta!

Galerie foto
  • ...