Magnetic IT Services - Firma de Servicii, Consultanta IT Bucuresti

Routing & Switching

Reteaua este punctul central al companiei. Daca partea de retea nu functioneaza, nimic nu functioneaza. Nu conteaza daca aveti un cluster de servere cu load balancere, sau daca serverele sunt echipate cu o cantitate imensa de CPU-uri sau RAM, sau daca au surse de curent redundante. Daca reteaua nu functioneaza, nu le puteti accesa. Este ca si cum ai avea o masina de Formula 1, dar nici un drum pe care sa poti merge.

Toata comunicatia intre servere, desktop-uri, laptop-uri, imprimante se face prin intermediul retelei. Este punctul central, nucleul comunicatiilor. De multe ori utilizatorii cred ca exista o problema cu un server sau cu un computer, sau ca serverul functioneaza greu, insa de multe ori asta se intampla pentru ca reteaua nu a fost bine gandita sau administrata.

Noi la Magnetic IT avem o abordare in etape cand vine vorba de diagnosticarea si rezolvarea problemelor IT. Mai intai ne asiguram ca partea de retea este proiectata si functioneaza conform asteptarilor si monitorizam in proactiv starea retelei si a dispozitivelor care o alcatuiesc. 
Totul astazi este interconectat, epoca Internetului a atins chiar si cel mai indepartat loc al pamantului. Viteza conectivitatii a crescut in ultimii ani exponential. Cantitatea de date care traverseasza reteaua astazi a depasit cu mult ceea ce ne imaginam cu cativa ani in urma. Noi, la Magnetic IT, ne asiguram ca fundatia functioneaza asa cum era de asteptat.

Oferim servicii complete de routing & switching si asistenta pentru retele. Am construit si proiectat de la retele mici pana la retele care se inting la nivel national. Aceasta este ceea ce facem cel mai bine, la urma urmei, am primit o certificare de experti pentru asta – Cisco Certified Internetwork Expert (CCIE), cea mai prestigioasa certificare IT din lume.
 
Cateva din serviciile pe care le oferim:

Proiectarea retelelor, inclusiv audit, design, implementare si administrare
Implementarea solutiilor complexe de retea
Solutii de tip HQ si Branch, topologii de tip hub-and-spoke si full-mesh
Securitate la nivel de acces, politici bazate pe identitatea utilizatorilor
Troubleshooting-ul si mentenanta retelei pentru asigurarea bunei functionari
Servicii Layer 2: STP, VTP, LACP, Trunking, SPAN, IGMP, PPP, OTV, VXLAN
Servicii Layer 3: RIP, EIGRP, OSPF, IS-IS, BGP, PIM
MPLS VPN, IPSEC, SSL
Intergrare multivendor (Cisco, Juniper, Fortinet, HP, etc)

Galerie foto
  • ...