MG Movers - Relocare birouri, depozite de produse si bunurile personale, Bucuresti

Mutari Nationale

VRETI SA VA MUTATI ? MG Movers ofera servicii de mutare in sistem “door to door” atat in Bucuresti cat si in tara.   CUM SE FACE O MUTARE?

ESTIMAREA

Un reprezentant al firmei noastre se va deplasa la resedinta dumneavoastra pentru a estima volumul bunurilor ce vor fi mutate. Aceasta estimare este gratuita.

AMBALAREA

Inaintea mutarii, bunurile fragilele se pun in cutii speciale si se impacheteaza in hartie, individual, cartile se vor pune in cutii mai mici pentru a putea fi mutate mai usor, hainele pe umeras ( costume, rochii, camasi, cravate ) si se vor pune in cutii tip sifonier. Fiecare piesa de mobilier se va demonta si impacheta in plastic cu bule sau paturi speciale pentru mutari ,se va intocmi o lista de inventar unde fiecare cutie sau pachet va avea un numar si camera de unde a fost ridicat  ( bucatarie, dormitor mare, dormitor mic, living sau pod ).

INCARCAREA

Echipa noastra se va deplasa la adresa de incarcare la ora stabilita. Incarcare se va face cu mare atentie pentru a nu face stricaciuni, avand atentie in interiorul casei la ( colturi, trepte, lift si usi ) .

TRANSPORTUL

Bunurile vor fi transportate cu mijloacele noaste de transport iar personalul firmei va va tine la curent  pe tot parcursul drumului.

DESCARCAREA

Cand se face descarcarea se va bifa in lista de inventar fiecare colet care intra in casa, iar dupa descarcare se va trece la despachetarea si montarea mobilierului si asezarea in locul dorit de dumneavoastra. Materialele folosite la mutare vor fi ridicate la o data stabilita .

Galerie foto
  • ...