MG Movers - Relocare birouri, depozite de produse si bunurile personale, Bucuresti

Transport Maritim

Prin intermediul retelei noastre globale oferim servicii de transport maritim catre orice destinatie din lume si pentru orice volum de marfa, fie LCL sau FCL.

MG MOVERS ofera o gama variata de servicii de transport maritim in intreaga lume. Profitati de faptul ca avem proprii agenti de comisionare vamala si beneficiati de toata gama de servicii puse la dispozitie:

  • - Transport global Door to Door sau Port to Port SAU DOOR TO PORT
  • - Facilitati antrepozitare vamala

Tinand cont de toate optiunile puse la dispozitie, de la livrari de marfa LCL consolidata (incarcare partiala in container) pana la livrari FCL (container plin), si de relatiile stranse cu toti transportatorii maritimi importanti, MG MOVERS devine un partener de incredere pentru livrarea bunurilor dumneavoastra catre destinatiile dorite.

MG MOVERS  va ofera o gama completa de servicii ce acopera nu numai transportul maritim  propriu zis cat si vamuirea bunurilor si clasificarea lor tarifara, toate acestea fiind oferite de catre echipa noastra de specialisti in transport international.

Expediere

Suntem specializati atat in servicii de transport maritim LCL cat si FCL. Transportul maritim, asa cum este denumit,  LCL, reprezinta o optiune eficienta pentru livrarile de bunuri cu volume relativ mici, consolidate impreuna cu alte volume de bunuri,  pentru a putea obtine un container complet. Deasemeanea,  FCL -  in cazul in care volumul de marfa este suficient de mare pentru a completa un container maritim? Echipa  noastra de Transport Containere pentru transport maritim va va ajuta sa va decideti asupra containerului potrivit pentru transportul dumneavoastra.

Galerie foto
  • ...