Mid Consulting - Servicii audit financiar Bucuresti

Contabilitate si expertize contabile

Mid Consulting ofera servicii de contabilitate si de expertiza contabila, pornind de la principiul ca pentru client este important sa se poata concentra asupra conducerii si dezvoltarii afacerilor firmei sale, sa faca ceea ce el se pricepe mai bine sa faca. De aceea este important sa aiba alaturi pe cineva pe care se poate baza ca il va ajuta in problemele de contabilitate si de expertiza contabila.

Astfel, Mid Consulting elaboreaza pentru clientii sai expertize financiare si contabile a intreprinderilor si lucrari de evidenta contabila, personal si salarizare.

Acest departament este cel mai vechi din cadrul MID Consulting. Celelalte departamente au fost create ca raspuns la cresterea complexitatii economiei nationale precum si a necesitatilor clientilor care isi doreau un consultant care sa le ofere aceeasi calitate a serviciilor pentru intreaga gama de servicii financiare.

 

MID CONSULTING S.R.L. are o mare experienta în domeniul auditului financiar, expertizelor contabile si a consultantei fiscale.

În ultimii doi ani, orientarea autoritatilor publice, responsabile de gestionarea fondurilor europene, în spre contractarea de experti externi a devenit din ce în ce mai evidenta. Acest lucru a fost determinat, pe de-o parte de insuficienta personalului calificat în domeniile specifice propunerilor de proiecte si pe de alta parte de necesitatea asigurarii unui proces de evaluare transparent, care sa sutina utilizarea eficienta a fondurilor nerambursabile si sa întareasca încrederea solicitantilor în realizarea corecta a procesului de evaluare si selectie. În acest sens, societatea noastra a venit în sprijinul autoritatilor publice, ori de câte ori a fost necesar, punând la dispozitia acestora echipe de experti evaluatori, calificate pentru desfasurarea unui asemenea proces.

 

Galerie foto
  • ...