Mogosoaia Lake View

Organizare nunti

Mogosoaia Lake View ofera in exclusivitate posibilitatea organizarii nuntii voastre regale.
Ceremonie religioasa la biserica Palatului
Posibilitatea organizarii sedintei foto / video in curtea si gradinile Palatului Mogosoaia
Plimbare romantica cu barca Mogosoaia Lake View si sedinta foto / video pe traseul Palat Mogosoaia – Mogosoaia Lake View

Intr-o lume in continua schimbare, plina de optiuni si diversitate, Mogosoaia Lake View isi deschide usile catre o experienta memorabila, ce dainuieste in timp.

Nunta pe marginea lacului este la Mogosoaia Lake View mai mult decat un eveniment in natura, mai mult decat o celebrare pe marginea apei. Povestile cuplurilor noastre sunt unice, aparte. Au inceput cu un zambet, cu pasiune la prima vedere, din prietenie sau cu emotie. Indiferent de caz, noi credem ca trebuie incununate aparte. Si pentru ca orice poveste adevarata trebuie fie memorabila, la fel s-au definit si serviciile noastre.

Nunta imperiala si totusi ancorata in realitate. Cu palat, cu printesa plimbata cu barca si cu final fericit pana la adanci batraneti. Profitand de pozitionarea noastra de vis - pe malul lacului Mogosoaia, pe celalalt mal fata de Palat si la numai 1 kilometru distanta de Bucuresti, am construit scenariul perfect pentru nunta de poveste.

Poveste regala cu nunta la Biserica brancoveneasca din secolul 17, in curtea Palatului. Pentru ca inceputul sa fie binecuvantat de timp si de Dumnezeu.

Urmat de promenada si sedinta foto in curtea Palatului Mogosoaia. Arhitectura impozanta, portile palatului, gradina bogata, coloanele imense si scarile de piatra stau martore iubirii.

Si ce poate fi mai romantic, feeric si totodata autentic povestilor cu printi si printese decat plimbarea de seara pe lacul cu salcii pletoase? Toate imortalizate foto si video pentru deliciul acestui eveniment magic.

Barcuta "Prime" isi asteapta pasagerii la scarile Palatului pentru plimbarea in apus de soare si ii conduce in timp si spatiu catre modernele sali de evenimente Mogosoaia Lake View.

Curtea noastra generoasa, arcadele cu flori, leaganele decorative si pontoanele la lac devin locul urmatoarelor poze de poveste.

Bun venit in actualitate! Sali pe marginea lacului, cu arcade luminoase si dotari de cea mai inalta calitate. Pentru ca orice nunta regala dispune de sala sa de bal rafinata si confortabila.

Ne face placere sa prezentam singurul loc in care poti trai propria experienta completa, regala, aparte, pe marginea lacului - Mogosoaia Lake View. Cu ceremonie la biserica veche, de Palat, cu foto in gradinile regale, cu plimbare romantica cu barca pe lac, cu curte pe marginea lacului, cu sali de evenimente rafinate - toate intr-un singur cadru de poveste.

Galerie foto
  • ...