Mogosoaia Lake View

Evenimente private si corporate

Indiferent daca planifici un eveniment intim pe pontonul nostru elegant, esti in cautarea unei locatii de nunta sau botez care sa iti gazduiasca toti prietenii si intreaga familie sau organizezi o intalnire business de succes, echipa noastra iti sta la dispozitie si va crea momente memorabile, asa cum ai visat.

 

Cauti o locatie de nunta in Bucuresti sau in proximitatea orasului? Amplasata pe malul lacului Mogosoaia, la numai 2 minute de oras, Mogosoaia Lake View se afla printre cele mai recente si apreciate locatii de nunta. Salile de evenimente ale Mogosoaia Lake View au iesire directa si independenta catre lac, reprezentand locul perfect pentru nunta voastra romantica intr-un cadru unic.

Daca planifici primul eveniment pentru copilul tau, transforma Mogosoaia Lake View in locatia de botez ideala! Este atat de facil!

Botezul este un eveniment in familie si intre prieteni, in cinstea bebelusului vostru. Vino in natura, pe marginea lacului la numai 1 kilometru de Bucuresti, in sala de evenimente Mogosoaia Lake View!

 

Te asteptam la Mogosoaia Lake View si pentru baluri si petreceri private – sarbatoare pe marginea lacului

Organizezi un eveniment corporate – Mogosoaia Lake View este optiunea perfecta pentru a te face remarcat in business.

Detalii rafinate - Indiferent de tipul evenimentului, iti propunem o gama larga de servicii la cea mai inalta calitate.

Galerie foto
  • ...
  • ...