Moving Concept - Mutari si transporturi interne si internationale, Bucuresti

Mutari Apartamente si Vile

Impachetarea bunurilor in cutii astfel incat sa eficientizati spatiul, implicit si costurile, poate fi si o misiune foarte grea pentru dumneavoastra, dar echipa Moving Concept va poate ajuta cu aceste servicii de mutare

Moving Concept va furnizeaza echipa si toate materialele necesare procesului mutarii astfel incat efortul dumneavoastra sa fie minim.

Fiecare bun personal necesita o anume metoda de impachetare. Dimensiunea, forma si materialul fiecarei cutii difera in functie de articolul care trebuie impachatat. Noi avem cutiile si materialele de impachetare adecvate pentru bunurile dumneavoastra.

 
 

Echipa de mutari Moving Concept va furnizeaza serviciile de imapchetare si/sau despachetare a cutiilor si a mobilierului fara ca dumneavoastra sa faceti cel mai mic efort.

Pianele, mesele de billiard, ceasurile cu pendul, statuetele de marmura, televizoarele cu ecran mare, etc. sunt articole speciale ce necesita o atenta pregatire si manipulare pentru a ajunge cu bine la destinatie.

Incepand de la articole fragile, obiecte de arta pana la piese mari de mobilier, echipa noastra de profesionisti cu experienta in domeniul mutarii va impacheta si proteja cu grija fiecare articol.

Galerie foto
  • ...