Moving Concept - Mutari si transporturi interne si internationale, Bucuresti

Mutari Firme si Birouri

Fiecare mutare este diferita si de aceea experienta coordonatorului de mutari al firmei Moving Concept va poate ajuta astfel incat sa aveti o mutare fara griji.

Echipa de mutari Moving Concept are experienta si dispune de echipamentele necesare pentru orice tip de mutare de birouri. Fie ca aveti nevoie de servicii interne de mutare sau servicii de mutare de la o locatie la alta in Bucuresti sau in tara, echipa Moving Concept poate planifica mutarea impreuna cu dumneavoastra., astfel incat sa eficientizeze timpul si sa se incadreze in bugetul alocat acestui proiect.

Fiecare bun personal necesita o anume metoda de impachetare. Dimensiunea, forma si materialul fiecarei cutii difera in functie de articolul care trebuie impachatat. Noi avem cutiile si materialele de impachetare adecvate pentru bunurile dumneavoastra.

 
 

Organizarea este principala preocupare cu privire la dimensiunea mutarii mobilierului. Sistemul de etichetare a tuturor articolelor este cheia succesului in mutarile de birouri cu multi angajati. Echipa de mutari Moving Concept lucreaza cu planurile cladirii de la noua locatie asigurand o rapida aranjare a mobilierului pe pozitiile indicate iar angajatii putand incepe lucrul imediat.

Echipa de mutari Moving Concept va impacheta/despacheta computerele si echipamentele IT, va demonta/asambla mobilierul, va incarca/descarca toate articolele in/din camioane si va aranja mobilierul conform planurilor. Toate cutiile necesare impachetarii documentelor, inclusiv etichetele vor fi livrate de catre echipa Moving Concept.

Galerie foto
  • ...