MVO QUALITY SOLUTIONS

Minoxidil 5% Spuma pentru 1 luna Kirkland

Instructiuni de folosire Minoxidil 5% Spuma:

Se umple o jumatate de capac cu spuma si se aplica de 2 ori pe zi, direct pe scalp, in zona afectata de pierdere a parului.

Utilizarea in cantitate mai mare sau mai frecventa nu va imbunatati rezultatele.

Studiile clinice efectuate arata ca minoxidilul este eficace in stoparea caderii parului atat din zona vertexului (varful capului) cat si din zona frontala.

 

Din moment ce parul normal creste numai 1-2cm pe luna, cresterea parului in urma tratamentului cu Minoxidil are nevoie de timp. La inceput, parul nou crescut apare moale, pufos si incolor. Dupa utilizare indelungata, parul va creste normal avand aceeasi culoare si grosime ca alte fire de par de pe scalp. Este nevoie de timp pentru a creste parul. Aveti nevoie sa folositi produsul de 2 ori pe zi, pentru 3 luni inainte sa observati cresterea parului. Rezultatele si succesul dumneavoastra poate depinde de aplicarea corecta si dozare! Amintiti-va sa aplicati Minoxidil de doua ori pe zi, in fiecare zi, direct pe scalp.

Pentru a spori eficacitatea tratamentului cu minoxidil, folositi minoxidil impreuna cu Scalp Roller.

La cumpararea pachetului Kirkland Minoxidil Spuma 5% + Scalp Roller, primiti o reducere de 55% din pretul rolei + transport GRATUIT prin curier rapid.

Galerie foto
  • ...