MVO QUALITY SOLUTIONS

Rogaine Minoxidil 5% Spuma pentru 1 luna

este singurul tratament impotriva caderii parului aprobat de FDA (autoritate din SUA), eficient in regenerarea parului pierdut, la barbati si femei.Cautati un tratament impotriva caderii parului ?

Cu 20 de ani de experienta si rezultate, plus 20.000 pacienti in studii clinice, ROGAINE intoarce cu 180 de grade procesul de pierdere ereditara a parului. Solutia ROGAINE FOAM, conduce DETASAT in topul produselor de regenerarea parului, studiile aratand ca 85% din persoanele care au folosit produsul, de doua ori pe zi, timp de 4 luni au avut rezultate pozitive. In anii 80, oamenii de stiinta care studiau substanta minoxidil cu alte scopuri, au observat ca acesta stimuleaza cresterea parului, descoperirea calitatilor lui legate de regenerarea parului, fiind total intamplatoare. Pana in anul 1996, in Statele Unite produsul era recomandat de medicul dermatolog, care scria si o reteta pentru a putea fi achizitionat, insa incepand cu 1997 autoritatile au decis ca poate fi cumparat la liber nemaifiind necesara o reteta pentru acest tratament impotriva caderii parului.

Acest tratament pe baza de minoxidil pentru caderea si regenerea parului s-a impus prin rezultatele obtinute si si-a dovedit eficacitatea de-a lungul timpului atat la barbati cat si la femei.Acum este disponibil si in Romania la cel mai bun pret.   Exista pe piata si alte produse cu minoxidil 5% sub forma lichida.Diferentele dintre acestea si Rogaine foam sunt urmatoarele:

- Rogaine foam este un tratament sub forma de spuma astfel ca aplicarea este mult mai usoara - spuma se transforma in lichid treptat si nu va curge in alte locuri in afara de cel unde se doreste aplicarea;

- perioada de absorbtie a produsului este foarte redusa (2-3 minute) ;

- printre cele mai importante argumente in favoarea produsului Rogaine foam este acela ca in urma aplicarii parul dvs nu va capata un aspect uleios, textura firului de par va fi mai densa, nu vor ramana urme ale aplicarii si va puteti desfasura activitatile cotidiene in mod normal.

Instructiuni de folosire Rogaine cu Minoxidil 5% Spuma:

Se umple o jumatate de capac cu spuma si se aplica de 2 ori pe zi, direct pe scalp, in zona afectata de pierdere a parului.

Utilizarea in cantitate mai mare sau mai frecventa nu va imbunatati rezultatele.

Studiile clinice efectuate arata ca minoxidilul este eficace in stoparea caderii parului atat din zona vertexului (varful capului) cat si din zona frontala.

 

Din moment ce parul normal creste numai 1-2cm pe luna, cresterea parului in urma tratamentului cu Minoxidil are nevoie de timp. La inceput, parul nou crescut apare moale, pufos si incolor. Dupa utilizare indelungata, parul va creste normal avand aceeasi culoare si grosime ca alte fire de par de pe scalp. Este nevoie de timp pentru a creste parul. Aveti nevoie sa folositi produsul de 2 ori pe zi, pentru 3 luni inainte sa observati cresterea parului. Rezultatele si succesul dumneavoastra poate depinde de aplicarea corecta si dozare! Amintiti-va sa aplicati Minoxidil de doua ori pe zi, in fiecare zi, direct pe scalp.

Pentru a spori eficacitatea tratamentului cu rogaine minoxidil, folositi rogaine impreuna cu Scalp Roller.

Galerie foto
  • ...