Networld IT&C - Servicii IT, service si mentenanta Bucuresti

Securizarea sistemului IT

Mentinerea securitatii  sistemelor IT este o problema cu care se confrunta firmele in care componenta IT ocupa o pondere mare deoarece exista multiple surse de amenintari la adresa securitatii.

 

In cadrul firmelor activitatile desfasurate presupun utilizarea unor date si informatii confidentiale, iar pierderea sau coruperea datelor, dar si navigarea pe internet reprezinta principalele amentintari la adresa securitatii .

Datele reprezinta unele dintre cele mai mari active si este necesara protejarea  acestor in ceea ce priveste securitatea lor de amenintari precum cele fizice( incendiul, furt server s.a) sau atacurile rau intentionate si stergerea datelor.

 In functie de domeniul in care activati puteti reprezenta o tinta pentru hackeri si pentru infractorii cibernetici care va pot viza sistemele dvs. de afaceri sau in momentul navigarii sa fiti afectati de site-uri infectate cu visuri care sa va creeze probleme grave in functionarea sitemului.

            Din cele mentionate anterior puteti face o evaluare estimativa a pierderilor pe care firma dumneavoastra le-ar putea avea in cazul unor brese in sistemul de securitate.

Este esential sa stabiliti un set de proceduri standard pentru ca personalul sa fie capabil sa previna si sa raspunda la  amenintarilor aparute la adresa sistemului informatic intern.  Acest lucru nu este insa suficient deoarece este necesar si un firewall care sa verifice toate datele ce urmeaza a fi primite si trimise.

Galerie foto
  • ...