New Concept Travel - consultanta in turism Bucuresti

Despre noi

New Concept Travel s-a infiintat in anul 1993, cand primul nostru birou a fost deschis in Bucuresti. In decurs de numai 3 ani, am indeplinit toate criteriile de evaluare impuse de IATA (International Air Transportation Association), devenind astfel agent pe deplin acreditat.

Invitatia de a ne alatura American Express Global Business Travel in anul 2003 in calitate de unici reprezentanti in Romania pentru serviciile de calatorie destinate corporatiilor, a venit ca o recunoastere a dezvoltarii noastre dinamice si a standardelor operationale de inalta calitate. Combinatia perfecta dintre know-how-ul global si expertiza locala ne permite astfel sa fim optim pozitionati pentru a oferi clientilor nostri o gama complexa de beneficii si avantaje.

Am avut de-a lungul anilor privilegiul de a dezvolta un portofoliu important de clienti, corporatii multinationale si nationale, care a ajuns sa numere in prezent peste 250 de companii din toate industriile majore: auto, farma, IT, FMCG, energie, constructii etc. Aceasta diversitate ne-a permis sa avem o cunoastere aplicata si aprofundata a nevoilor de travel specifice fiecarei industrii in parte.In acelasi timp, pentru a raspunde cat mai bine nevoilor clientilor nostri, ne-am extins strategic in locatii de interes pentru acestia, avand in prezent deschise birouri in Timisoara, Craiova si Chisinau.

Determinarea de a ne dezvolta permanent intr-un domeniu aflat in continua schimbare caracterizeaza evolutia noastra de pana in prezent si in acelasi timp constitue o premisa pentru a continua sa ne consolidam de la an la an pozitia de lider in corporate travel, prin performanta, inovatie si versatilitate

Galerie foto
  • ...
Categorii
Date de contact
0212317071
Str. Locotenent Aviator Marcel Andreescu, nr. 29, Sector 1,
Distribuie