New Concept Travel - consultanta in turism Bucuresti

Despre noi

...
Despre noi

New Concept Travel s-a infiintat in anul 1993, cand primul nostru birou a fost deschis in Bucuresti. In decurs de numai 3 ani, am indeplinit toate criteriile de evaluare impuse de IATA (International Air Transportation Association), devenind astfel agent pe deplin acreditat.

Invitatia de a ne alatura American Express Global Business Travel in anul 2003 in calitate de unici reprezentanti in Romania pentru serviciile de calatorie destinate corporatiilor, a venit ca o recunoastere a dezvoltarii noastre dinamice si a standardelor operationale de inalta calitate. Combinatia perfecta dintre know-how-ul global si expertiza locala ne permite astfel sa fim optim pozitionati pentru a oferi clientilor nostri o gama complexa de beneficii si avantaje.

Am avut de-a lungul anilor privilegiul de a dezvolta un portofoliu important de clienti, corporatii multinationale si nationale, care a ajuns sa numere in prezent peste 250 de companii din toate industriile majore: auto, farma, IT, FMCG, energie, constructii etc. Aceasta diversitate ne-a permis sa avem o cunoastere aplicata si aprofundata a nevoilor de travel specifice fiecarei industrii in parte.In acelasi timp, pentru a raspunde cat mai bine nevoilor clientilor nostri, ne-am extins strategic in locatii de interes pentru acestia, avand in prezent deschise birouri in Timisoara, Craiova si Chisinau.

Determinarea de a ne dezvolta permanent intr-un domeniu aflat in continua schimbare caracterizeaza evolutia noastra de pana in prezent si in acelasi timp constitue o premisa pentru a continua sa ne consolidam de la an la an pozitia de lider in corporate travel, prin performanta, inovatie si versatilitate

Categorii
Date de contact
0212317071
Str. Locotenent Aviator Marcel Andreescu, nr. 29, Sector 1,
Distribuie