Noblesse Medical Clinique - Centru medical Bucuresti

ROSETTI 63 DENTAL AND MORE

Inceputul Rosetti 63 Dental and more a avut loc in anul 2018, in echipa mixta de Stomatologie, O.R.L. si Estetica faciala.

Dr. Ruxandra Stanescu si Dr. Patricia Delia Farcasanu, Medici Primari, cu o viziune moderna asupra actului medical, au decis sa infiinteze un nou concept in Bucuresti, un Centru Medical dotat cu cea mai moderna aparatura, in care pacientii sa beneficieze de tratamente complexe si servicii medicale ce se ridica la standarde internationale de Stomatologie, O.R.L. si Estetica faciala.

Vizita la medic capata o noua reprezentare la Rosetti 63 Dental and more. Localizat in zona centrala a orasului, pe Strada Maria Rosetti, Nr. 63, Centrul Medical ofera pacientilor acces la tehnologii inovatoare si la cele mai bune tratamente, la aparatura,echipamente si planuri complexe de tratament.

Redefinind conceptul de clinica Stomatologica – O.R.L. – Estetica faciala, Rosetti 63 Dental and more ofera pacientilor si vizitatorilor servicii complexe in sfera cervico-faciala, o experienta exclusivista, o atmosfera relaxanta, un mediu placut si linistitor, cabinete medicale moderne, intr-un design interior avangardist.

Pacientii care viziteaza Clinica Rosetti 63 Dental and more, vor beneficia de preturi avantajoase la o serie de servicii si tratamente.

Galerie foto
  • ...