Nutriscience - Centru de nutritie si preventie Bucuresti

Despre noi

Dieta si genomul interactioneaza. Dintre toti factorii de mediu care ne înconjoara, nutritia are cel mai important impact asupra sanatatii umane. Nutritia personalizata este un analog conceptual pentru medicina personalizata.

Desi exista produse alimentare disponibile care raspund cerintelor si preferintelor anumitor grupuri de consumatori, aceste produse se bazeaza mai degraba pe stiinta empirica a consumatorilor decât pe nutrigenomica si nutrigenetica. Dorinta noastra comuna este sa furnizam o consiliere nutritionala personalizata pentru întretinerea sanatatii si prevenirea bolilor. Acest proces de consiliere îl realizam corelat cu rezultatele testelor nutrigenomice si urmarind constant reechilibrarea microbiomului intestinal, adesea perturbat de diete care includ multe alimente superprocesate.

Am decis înfiintarea acestui centru dedicat asigurarii unei nutritii pe baze stiintifice din dorinta de a veni în sprijinul celor care au deschiderea necesara pentru a constientiza ca „toate bolile încep în intestin”, dupa cum a postulat Hippocrates.

Suntem detectivi ai sanatatii, specializati sa investigam istoricul tau medical pentru a gasi radacina problemei. Astfel, îti putem oferi solutii eficace pentru a te readuce la starea de bine. Nutriscience® înseamna ca vei putea sa te hranesti sanatos, fara regim, fara sa renunti la placerea de a te bucura de mâncare. O alimentatie pe baze stiintifice deschide posibilitatea sa îti normalizezi si sa îti mentii greutatea corporala, sa îti controlezi poftele, sa preîntâmpini starile de oboseala.

Consilierea oferita de specialistii Nutriscience® este atent adaptata la nevoile, preferintele, programul si stilul de viata al fiecarui client. 

Ascultam nevoile si obiceiurile clientilor si gasim calea cea buna împreuna. Va învatam flexibilitatea de la o zi la alta si când socializati, calatoriti sau luati masa în oras. Suntem disponibili sa asiguram consultatii nutritionale în fiecare zi a saptamânii cu programe foarte flexibile, în functie de nevoile fiecaruia. 

Copiii sunt bineveniti la Nutriscience®! Exista un mic spatiu amenajat pentru a desena, a se juca sau a citi. Doritorilor le asiguram educatie nutritionala prin joaca.

Suntem aici pentru tine si pentru familia ta, sa va sustinem sa preluati controlul asupra propriei sanatati. 

Galerie foto
  • ...