Nutriscience - Centru de nutritie si preventie Bucuresti

Consultatii cardiologie

Autor: Dr. Stefan Busnatu, medic specialist cardiolog

Exista multe lucruri pe care le puteti face pentru a reduce riscurile de a va îmbolnavi inima si de a avea nevoie de consultatii de cardiologie. Printre acestea, cele mai importante si la îndemâna sunt adoptarea unor schimbari în sfera dietei, precum si cea a activitatii fizice.

Aceasta combinatie este larg recunoscuta în ghidurile clinice, ca fiind esentiala atât în preventia primara a bolilor cardiovasculare, cât si în cea secundara.

Educatia nutritionala este un element important al recuperarii cardiace.

Tocmai de aceea, am decis sa fac un parteneriat cu echipa Nutriscience®, pentru a facilita cele mai bune interventii terapeutice nutritionale pentru pacientii cardiaci.

Sfatul nutritional corect elaborat ajuta în lupta cu kilogramele în plus, amelioreaza simptome, contribuie la instalarea starii de bine si nu în ultimul rând, poate preveni aparitia altor patologii. Terapia medicala nutritionala realizata de catre echipa Nutriscience este efectuata respectând cele mai recente studii stiintifice, utilizând aparatura necesara stabilirii compozitiei corporale, precum si determinarea ratei metabolismului bazal. Doar o abordare complexa poate duce la rezultate de durata.

Scopul nostru, ca echipa multidisciplinara, este de a schimba în bine viata pacientilor nostri. Modificarea stilului de viata este garantia mentinerii succesului si rezultatelor dobândite pe termen lung. Pentru a atinge acest obiectiv, o echipa multidisciplinara care sa poata oferi pacientilor raspuns la orice întrebare, prin pasiune, empatie si dedicare, este cea mai buna abordare/solutie.

Tarife cardiologie
Consult cardiologie
200 lei
Consult cardiologie si EKG
350 lei
Consult cardiologie, EKG si ecografie
725 lei
Ecografie
375 lei

Galerie foto
  • ...