Osteokineto - Cabinet Recuperare Medicala Bucuresti

Terapia Bowen

erapie cu abordare holistica si multidimensionala pentru ameliorarea durerilor si pentru vindecare, a fost practicata initial in Australia, in urma cu mai mult de 70 de ani, de catre Thomas Ambrose Bowen, al carui nume il poarta. Azi, datorita eficientei sale, terapia Bowen a fost inclusa in sistemul asigurarilor de sanatate in tara din care provine.
Aceasta poate fi considerata o formula unica prin care se poate obtine reechilibrarea neuro-musculara. De asemenea, modul in care se practica terapia este unic – miscarile delicate se realizeaza cu degetele, scopul acestora constand in transmiterea mesajelor in tot corpul, pentru a se obtine reactivarea memoriei celulare, a starii de bine, de relaxare si, bineinteles, echilibru. Este vorba despre o terapie care nu implica miscari invazive, o terapie blanda, fiind potrivita atat adultilor, cat si copiilor.

Terapia Bowen este fundamenta pe descoperirea celui care a intiat-o, mai concret spus, pe  faptul ca tesuturile moi sau fascia contin sursa a numeroase afectiuni musculo-scheletale, neurologice, neuromusculare si multe alte probleme de sanatate.

Galerie foto
  • ...