Passos Dance Academy - Cursuri de dans copii si adulti Bucuresti

Cursuri de dans SALSA si BACHATA

Salutare! Nu te-ai saturat de rutina zilnica? Nu te-ai plictisit sa faci acelasi lucru? Cand te-ai ocupat ultima oara de tine? Ai vrea sa ai o pasiune, un hobby nou, un motiv placut ca sa iesi din casa? Hai la dans! Hai sa invatam impreuna cele mai in voga stiluri latino: SALSA si BACHATA

Se stie ca muzica si miscarea sunt cei mai buni psihologi, iar dansul cel mai bun terapeut. Te vei distra alaturi de noi in timp ce iti arzi caloriile intr-un mod placut si constructiv facand exercitii necesare pentru sanatatea ta.

 Ma numesc Schianu Marian si am o experienta de peste 16 ani in domeniu. Sunt aici cu scopul de a indruma in tainele dansului, sa poti invata pasii cu usurinta si intr-o metoda relaxanta. Personal, cred ca nu exista om care sa nu poata dansa ci doar, care nu a incercat. Impreuna invatam usor, rapid si eficient. Daca ai vrut sa inveti sa dansezi acum este momentul. Nu ai nevoie de partener, dar daca ai unul este cu atat mai bine.

 Sa stii ca nu este doar un simplu curs de dans, este o cale de a invata in fiecare zi ceva nou, de a face miscare cu si pe muzica, plus ca vei face cunostinta cu alti oameni care vor acelasi lucru: sa se simta bine, sa danseze, sa se distreze.
Se pleaca de la zero si in scurt timp vei stapani tehnica de dans atat singur cat si in pereche.

Galerie foto
  • ...