Passos Dance Academy - Cursuri de dans copii si adulti Bucuresti

Cursuri dans latino pentru copii

Copii din ziua de astazi stau mult pe gadget-uri si fac din ce in ce mai putina miscare devenind astfel sedentari. Stau din ce in ce mai mult in casa, nu socializeaza, nu isi exprima emotiile, se acomodeaza greu la diverse situatii astfel ca in timp copilul va avea de suferit. Ajuta-l sa nu ajunga in astfel de situatii care sa ii afecteze dezvoltarea, personalitatea si sanatatea.

 Transforma-ti si pregateste-ti copilul pentru viitor, ajuta-l sa isi consume energia intr-un mod creativ si sanatos. Prin dans si sport, copiii invata munca in echipa, invata sa se concentreze, le sunt imbunatatite abilitatile de perceptie, de observatie, toate acestea avand efecte pozitive in activitatile zilnice, inclusiv in cele scolare. Dansul il va invata pe copilul tau sa isi dezvolte latura creativa, va invata sa iubeasca ritmul si muzica.

???? Un copil care este pasionat de dans, îsi dezvolta vointa, radarea, si de asemenea, nu are probleme cu stima de sine. Felicitam copilul care opteaza pentru progres si pentru faptul ca devine din ce în ce mai increzator.

Galerie foto
  • ...