EXACT PAYROLL - servicii de salarizare si administrare personal Bucuresti

Realizare rapoarte

“Cum as putea reduce costurile de personal cand nici nu stiu exact care sunt aceste costuri ? Cate zile de concediu de odihna mai au angajatii? Cat ma costa plata soldului zilelor de concediu de odihna?“

“Am cerut acum trei zile o analiza a salariului mediu brut pe departamente. De ce este atat de greu de obtinut ?“

“Angajatii din departamentul meu se inbolnavesc tot mai des. De ce? Din cauza salariilor mici? A varstei? A volumului de munca? Care este cauza?“

“Care este vechimea medie in munca a angajatilor ? Cati salariati sub 45 de ani avem? Care este masa salariala utilizata in ultimul an? Cum as putea sa stiu cate ore s-au lucrat pe fiecare centru de cost?“

Ore intregi de cautari si calcule? Angajatii tai petrec zile intregi in arhive prafuite? Informatiile cerute vin cu intarziere, iar biroul tau este plin de hartie inutila? Nu poti controla procesele de productie pentru ca nu poti masura parametrii de lucru?

Cu siguranta si tu iti pui astfel de intrebari!

Imagineaza-ti cum ar fi sa iti recapeti independenta? Cum ar fi daca cineva ti-ar pune la dispozitie rapoarte de personal, personalizate astfel incat sa simti ca esti sprijinit atunci cand trebuie sa iei decizii? Cum ar fi sa poti vedea imediat detaliile din spatele cifrelor pe care te bazezi ?

Orice manager experimentat stie ca in afaceri ideile si deciziile `norocoase` au in spatele lor un volum mare de munca sustinuta, analiza continua si detaliata. Instinctele si curajul pot fi foarte utile in luarea deciziilor, dar succesul pe termen lung in management nu se poate obtine mizand numai pe aceste resurse.

Procesul decizional este continuu, se produce zilnic in orice organizatie indiferent de dimensiunile ei, de industria in care activeaza sau de nivelul ierarhic al `actorilor` implicati in acest proces.

Pentru a lua decizii juste este necesar ca factorii de decizie sa dispuna de informatii corecte si complete, dar mai important este sa le aibe la timp pentru a putea reactiona rapid.

Accesul facil la informatie face diferenta dintre o decizie buna si o oportunitate ratata! Cate astfel de oportunitati au trecut pe langa tine?

Galerie foto
  • ...