EXACT PAYROLL - servicii de salarizare si administrare personal Bucuresti

Consiliere si Audit

Analiza si interpretarea legislatiei ce guverneaza relatiile de munca si fiscalitatea salariala este o activitate mare consumatoare de timp si care poate duce la adoptarea unor decizii eronate in lipsa unei confirmari din partea unor specialisti.

Echitatea deciziilor de management conditioneaza gradul de satisfactie al angajatilor si implicit performantele acestora. In parteneriat cu noi veti putea evita desele erori care se fac in aplicarea prevederilor legale, evitand astfel efecte negative precum: pierderi financiare, conflicte de munca, personal demotivat si procese interminabile.

Toate temerile tale pot fi trecute in grija noastra, iar tu te poti ocupa de activitatile importante stiind ca noi asiguram deplina legalitate a deciziilor tale.
Colectivul PayrollExpert detine cunostintele si experienta necesare pentru a-ti pune la dispozitie solutii de interpretare si aplicare corecta a legislatiei. Astfel, deciziile tale vor fi juste si argumentate, iar tu vei avea acces la arhive legislative si opinii intemeiate pe argumente juridice clare.

PayrollExpert iti pune la dispozitie `Buletinul legislativ` ce trateaza noutatile legislative referitoare la dreptul muncii, asigurari sociale, fiscalitate salariala si alte acte normative cu incidenta asupra proceselor specifice managementului resurselor umane. Vei fi `la zi` cu normele legale, iar cunostintele tale vor depasi nivelul cunoasterii comune din acest domeniu.
PayrollExpert are specialisti cu vaste resurse tehnice si informationale la dispozitia lor, acestia pot aborda cu usurinta cele mai complexe situatii privind salarizarea, fiscalitatea salariala si alte teme specifice managementului resurselor umane.

Nu mai este nevoie sa cautati la nesfarsit Monitorul Oficial, puteti solicita oricand sprijinul specialistilor nostri. Nivelul inalt al gradului de expertiza al specialistilor PayrollExpert este dat de numarul mare de teme de lucru generate de multiplele proiecte pe care le derulam in paralel. Specialistii nostrii cunosc toate intrarile si iesirile legislatiei ce guverneaza fiscalitatea salariala, asigurarile sociale si dreptul muncii.
Angajatii propriului dumneavoastra departament de salarizare ar putea incerca sa atinga acelasi nivel de intelegere, dar ar consuma un volum considerabil de timp si resurse.

Cu noi vei castiga timpul necesar dezvoltarii afacerii tale.

Galerie foto
  • ...