Pgv Best Construct - hidroizolatii, termoizolatii si fonoizolatii Bucuresti

Termoizolatii

Sisteme complete de izolare termica pentru cladiri rezidentiale, nerezidentiale si industriale.

 

Materiale Premium

Folosim doar materiale moderne, de cea mai buna calitate, adaptate la cerintele fiecarui proiect în parte (vata bazaltica, vata minerala de sticla, polistiren expandat, polistiren extrudat).

 Tehnica & Experienta

Detinem o experienta vasta în domeniul constructiilor si dispunem de o echipa de  profesionisti responsabili care vor îndeplini cu succes orice proiect indiferent de complexitatea acestuia.

 Controlul Calitatii

Obiectivul nostru pricipal va sta întotdeauna în satisfactia clientilor nostri si de aceea, ne vom asigura de fiecare data ca proiectul a fost finalizat cu succes si în termenii stabiliti.

Eficienta si excelenta

Confortul termic înseamna confort, randament maxim si economii importante pentru orice buget. Pgv-Construct va ajuta sa obtineti echilibrul de care orice cladire are nevoie prin lucrari de termoizolatii de calitate.

Materiale Premium si Tehnologii Inovative

Specialistii nostri sunt la dispozitia dumneavoastra cu servicii complete, pornind de la evaluarea, stabilirea etapelor lucrarii ce urmeaza a fi efectuata, suportul de specialitate necesar în alegerea materialelor potrivite si utilajele moderne.

  •  

    Polistirenul expandat – prezinta bune proprietati termoizolante, este economic si usor de aplicat.

  •  

    Polistirenul extrudat este un material cu bune proprietati izolatoare atât fonice, cât si termice;

  •  

    Vata minerala bazaltica – nu favorizeaza combustia, folosita în special pentru peretii exteriori sau terase.

  •  

    Vata minerala de sticla izoleaza foarte bine, datorita faptului ca este un material poros alcatuit din substante care inhiba transferul termic.

Galerie foto
  • ...