Pgv Best Construct - hidroizolatii, termoizolatii si fonoizolatii Bucuresti

Izolare fonica si corectie acustica

Izolarea fonica reprezinta un factor din ce în în ce mai important, iar o solutie eficienta de izolare fonica creste confortul dintr-o cladire. Performanta acustica a unei constructii este strâns legata de materialele utilizate si profesionalismul personalul implicat în proiect.

Stop poluare fonicaProtectia împotriva zgomotului este una din cerintele esentiale ale unei constructii ideale. Conform OMS, poluarea fonica duce la o rata a îmbolnavirilor aflata pe locul doi, dupa poluarea aerului. Confort & RelaxareScapati de stresul provocat de sunetele si zgomotele cotidiene si transformati-va locuinta sau sediul afacerii dvs într-o oaza de relaxare si liniste. Fonoizolarea este solutia perfecta! Rezultate Garantate

Folosind materiale de cea mai buna calitate (gips – carton acustic, burete cofrat fonoabsorbant) si personal calificat, ne vom asigura ca rezultatul obtinut sa fie cel optim si în intervalul de timp

Izolare fonica si corectie acustica

Am creat o gama de solutii proiectate astfel încât sa asigure confortul si sa respecte normele specifice fiecarui tip de costructie, pentru raspunde cu brio tuturor provocarilor în domeniul tratamentului acustic.

Solutii profesionale adaptate fiecarui proiect

Fonoizolarea consta în reducerea zgomotelor aeropurtate si de impact din exteriorul unei încaperi, iar corectia acustica reprezinta reducerea ecoului într-o camera pentru a ameliora calitatea si claritatea sunetului. Indiferent de situatia care se aplica proiectului dumneavoastra, noi avem solutia perfecta pentru tine!

  •  

    Gips Carton acustic asigura performanta acustica si liniste în spatiile în care se utilizeaza, au unaspect  estetic placut si se monteaza rapid.

 

Galerie foto
  • ...