Gradinita Pick Me Academy

Activitati extracuriculare

Imbogatirea cunostintelor cu activitatati extracurriculare reprezinta un punct central in experienta oferita copilasilor din cadrul Pick Me Academy si o parte componenta a curriculei britanice.

La Pick Me Academy copilasii au posibilitatea de a experimenta si de a se bucura de oportunitati si experiente noi, dezvoltandu-se atat inauntrul cat si in afara salii de clasa.

Prin intermediul diferitelor programe si a variatelor evenimente cu scop caritabil realizate de-a lungul anului, elevii nostri invata ce inseamna munca in echipa si satisfacia obtinuta in urma realizarii serviciului in scopul comunitatii. Deasemenea exista si oportunitati de spectacole si reprezentatii de teatru, productii scolare si de divertisment.

Daca rigoarea academica reprezinta inima curriculei noastre, activitatea extracurriculara reprezinta sufletul, acesta fiind modul in care ne asiguram ca toti copilasii Pick Me Academy nu sunt doar copilasi aflati intr-un continuu proces de invatare , ci sunt implicati in actiuni antrenante din punct de vedere emotional, pasionati de ceea ce fac, cu capacitatea de a pune bazele unor relatii sanatoase si de a oferi tot ce au mai bun societatii.

Galerie foto
  • ...
Categorii
Date de contact
0726000640
Str. Slt. Pompiliu Manoliu, nr. 7, sector 2, Bucuresti
Distribuie