Piontani Services servicii curatenie de calitate Bucuresti, Ilfov

Curatenie cabinete medicale

In timp ce curatenia reprezinta un factor important pentru orice companie care se respecta, in cabinetele medicale pastrarea unui nivel cat mai inalt de curatenie reprezinta un aspect absolut necesar. Clientii unui cabinet medical acorda o atentie sporita atat medicului cat si gradului de igiena si curatenie din spatiul de lucrul.

Firmele de curatenie care pot oferta domeniul medical cu serviciile prestate sunt putine, din cauza barierelor existente pe aceasta piata. Piontani Services isi permite sa afirme ca serviciile profesionale de curatenie pe care vi le ofera se ridica la standardele de calitate de care aveti nevoie!

Administrarea unui serviciu profesional de curatenie pentru un cabinet medical presupune experienta in domeniu si capacitatea de a instrui personalul in manevrarea si evacuarea in siguranta deplina a unor siringi, bandaje sau materiale nesterile.

Piontani Services pune la dispozitia dvs. personal calificat in servicii de curatenie pentru cabinete medicale si va ofera certificat de garantie pentru atestarea calitatii acestora.

Pentru pastrarea curateniei intr-un cabinet sau o clinica medicala, trebuie in primul rand, stabilit un program regulat de curatenie. Datorita faptului ca cele mai multe cabinete medicale sunt deschise in timpul zilei, curatarea acestora trebuie sa aiba loc in timpul noptii sau inainte de inceperea programului.

Piontani Services dispune de personalul si echipamentele necesare pentru o curatenie impecabila, dar mai ales de flexibilitatea intervalelor orare aferente prestarii serviciilor. Produsele si dezinfectantii folositi sunt de cea mai inalta calitate si sunt produse special concepute pentru a curata si igieniza spatiul cabinetelor medicale.

Serviciile de curatenie pentru cabinetele medicale includ urmatoarele activitati:

  •   Curatarea, dezinfectarea si igienizarea tuturor incaperilor cabinetului medical (sala de asteptare, cabinetul pentru consultatii si cabinetul medicului);
  • Curatarea, igienizarea si dezinfectarea podelelor si a mobilierului;
  • Indepartarea prafului, mucegaiului si bacteriilor din incinta cabinetului medical;
  • Indepartarea reziduurilor chimice;
  • Manevrarea si evacuarea in siguranta a siringilor, bandajelor si a materialelor nesterile;
  • Evacuarea resturilor sterile sau menajere
Galerie foto
  • ...