Piontani Services servicii curatenie de calitate Bucuresti, Ilfov

Curatare scaune, canapele si fotolii

Venim in ajutorul companiilor cu servicii de curatenie de inalta calitate pentru scaune, canapele si fotolii. Activitatea in spatiile biroului dvs., numarul mare de angajati sau frecventa zilnica a acestora, conduc fara indoiala la deteriorarea mobilierului. Aspectul scaunelor, canapelelor si fotoliilor au intotdeauna cel mai mult de suferit din cauza traficului intens, iar starea lor se deterioreaza continuu.

Nu mai este nevoie sa va protejati canapele cu huse, acoperind modelul pentru care le-ati ales. Serviciile de curatenie oferite de Piontani Services va vor ajuta sa pastrati curate elementele de mobilier si sa prelungiti durata de utilizare a acestora.

Scaunele si canapelele devin vulnerabile nu numai pentru petele de suprafata, dar si pentru ca murdaria poate fi incorporata in profunzimea fibrelor. Chiar daca nu este vizibila cu ochiul liber, curatarea periodica si eficienta a tapiteriei devine un aspect estetic si igienic in acelasi timp. Ca si in cazul covoarelor si mochetelor, tapiteriile scaunelor, canapelelor si fotoliilor pot deveni locul de dezvoltare a bacteriilor ce pot afecta sanatatea angajatilor din spatiile de lucru.

Renuntati la curatarea traditionala a tapiteriilor cu perie si apa. Aceasta nu reprezinta un mod eficient de curatare si poate afecta fibrele din tesatura sau culoarea acestora. Firma de curatenie Piontani Services actioneaza pentru curatarea scaunelor, canapelelor si a fotoliilor cu echipamente si produse de curatenie standardizate, utilizand tehnologia de injectie-extractie. Petele, mizeria, bacteriile si mirosurile neplacute vor disparea, iar mobilierul dvs. va fi ca nou.

Avantajele serviciilor noastre de curatenie pentru scaune, fotolii, canapele:

  •   Inlaturam peste 90% din pete
  • Inlatura bacteriile si mirosurile neplacute, ce pot crea diverse alergii / afectiuni de sanatate
  • Timp de uscare minim
  • Revigoreaza fibrele textile
  • Servicii de curatenie profesionale
  • Garantie certificata pentru serviciile oferite

Piontani Services garanteaza servicii de calitate si va ofera abonamente de curatenie adaptate cerintelor dvs. Pentru a beneficia de o oferta de pret personalizata, va rugam sa ne contactati.

Galerie foto
  • ...