Polish Profesional servicii profesionale de polish auto Jilava

Folie transparenta protectie vopsea

Avantajele foliei de protectie pe autoturismul dvs

Folia de protectie sau PPF (paint protection film) este o folie de protectie transparenta cu luciu ridicat, care protejeaza la maxim vopseaua masinii dvs. Initial, aceasta folie a fost proiectata pentru uz militar si anume era aplicata pe rotoarele elicopterelor pentru a oferi protectie impotriva particulelor de nisip. De-a lungul anilor s-a extins si in industria aviatica, masini de curse, autoturisme si chiar dispozitive electronice precum telefoane. Din punct de vedere al investitiei merita toti banii pentru ca protejeaza lacul si vopseaua masinii de: ciobituri, pietre, raze ultraviolete, abraziune, intemperii etc.

Folia de protectie va conserva foarte bine vopseaua masinii iar lacul este protejat si nu se va ingalbenii in timp.

Folia este aproape invizibila si va pastra luciul vopselei iar masina se va putea spala si usca exact ca inainte. Nu se recomanda spalarea cu jetul de foarte aproape.

Utilizare

Aceste folii de protectie sunt aplicate preponderent pe capota, bara fata, oglinzi, praguri etc. La solicitarea clientilor efectuam infolieri auto totale.

Garantie

Majoritatea furnizorilor ofera o garantie intre 5 – 7 ani chiar si 12 ani. Folia contine stabilizatori ultravioleti pentru a preveni decolorarea sau degradarea produsului. Aspectul vopselei nu este afectat de aplicarea foliei transparente de protectie.

Misiune

Scopul nostru este sa va oferim intotdeauna produse superioare pentru cea mai buna protectie existenta.

Eu, Sorin Constantin, impreuna cu echipa mea de la Polish Profesional suntem mereu la curent cu cele mai noi produse si tehnologii existente pe piata de profil si folosim in atelierul nostru doar produse profesionale.

Galerie foto
  • ...
Categorii
Date de contact
0721977777
Str. Nicolae Balcescu , nr. 22, Jilava, judetul Ilfov
Distribuie