Polish Profesional servicii profesionale de polish auto Jilava

Detailing auto interior

...
Detailing auto interior

Detailing auto vine din engleza si inseamna detaliu. Este grija pentru masina, grija pentru detalii, atentia indreptata spre fiecare element, rabdarea necesara de a trata fiecare colt, fiecare bucatica pentru a ajunge la un final exceptional.

Detailing-ul interior este de fapt acea operatiune care ar trebui facuta regulat, curatirea, protectia si revitalizarea interiorului sa nu faca doar obiectul unor preturi, ci sa reziste cat mai mult in timp, singurul lucru capabil sa masoare asta fiind ochiul uman. In plus, aceasta opratiune nefiind facuta intr-un loc special si de oameni care au o experienta relevanta in domeniu, poate aduce in timp o degradare mult mai profunda, cu costuri mai mari pentru dumneavoastra.

Cei 4 piloni fundamentali pe care se bazeaza aceasta operatiune, si care fac intr-adevar diferenta intre un detailing profesionist si unul “dupa ureche” sunt:

 

  • Cunostinte temeinice despre toate materialele din care este compus interiorul;
  • Echipamentele si sculele necesare;
  • Produsele chimice folosite;
  • Procedurile de executie .
  • Indiferent de materialul din care este facut interiorul masinii dumneavoastra, fie ca vorbim de material textil, plusuri din microfibra, vinyl, piele sau ornamente din carbon, avem solutia optima pentru rezultatele sperate.

    Aspirarea regulata si curatarea generala a vehiculelor la interior este cel mai bun mod de a-l pastra, acest lucru putand sa tradeze trasaturile de caracter si personalitate ale propietarului, in ultima instanta. Cu toate acestea, este necesara de 3-4 ori pe an curatenia in detaliu, simpla stergere a suparfetelor fiind insuficienta, daca ne gandim ca oridecate ori ne urcam in vehicul, aducem cu noi tot felul de bacterii si microbi anaerobi sau luati de pe strazile insalubre.

    ...
    Tabloul de bord si consola

    Tabloul de bord si consola sunt principalele elemente asupra carora este indreptata atentia atat a conducatorului auto cat si a oricarei persoane care se urca in masina dumneavoastra, de aici si atentia deosebita care se bucura din partea noastra.

    In plus, tabloul de bord este printre cele mai expuse componente la actiunea directa a razelor solare, acest lucru ducand la o deteriorare mai rapida comparativ cu alte elemente interioare, din aceasta cauza va recomandam folosirea cat mai des a unui spray cu protectie UV, care va reduce considerabil actiunea razelor ultraviolete.

     

    Panouri de usi

    In componenta panourilor de usi intra simultan elemente din material textil, plastic sau piele de aici si atentia deosebita pe care o acordam fiecarei componente in parte. Din aceasta cauza folosim numai produse special concepute pentru aceasta operatiune, sampoane sau balsamuri cu un inalt grad de eficacitate, si nu acelea folosit in uz casnic.

     

    ...
    Tapiteria

    Tapiteria unui vehicul poate fi din piele, vinyl sau textila. Mult mai pretentioasa datorita faptului ca aceasta poate fi deteriorata chiar accidental, tapiteria din piele este tratata la noi cu balasamuri speciale, care au o actiune indelungata, facand scaunele dumneavoastra mai moi si catifelate, cu un miros proaspat de fiecare data cand urcati in masina.

    Tapiteria textila, care in alte locuri este mai greu de curatat, la noi reprezinta una din etapele cele mai usoare din operatiunea de detailing interior datorita sampoanelor si periilor speciale pentru curatat pe care le folosim.

    Covorasele

    Covorasele pentru vehicule sunt create in general dintr-un material mai solid care le face sa reziste cu brio la spalari si curatari multiple. La noi acestea sunt initial aspirate, apoi inainte de samponare folosim spray activ pentru curatarea petelor, iar dupa spalare si uscare completa, aplicam un strat cu un material protector menit sa le prelungeasca perioada de viata.

    ...
    Curatarea pielii

    Curatarea pielii se face cu substante dedicate, sigure pentru piele pentru a nu o afecta. Detergentii clasici au tendinta de a o usca. O piele uscata este predispusa uzurii premature, se formeaza crapaturi si in cele din urma se rupe pentru ca nu mai este elastica.

    Pielea se hidrateaza obligatoriu la interval de 6 luni. Dupa curatare, pielea se hidrateaza de asemenea cu solutii dedicate. Suntem printre putinii care folosesc solutii de curatare si hidratare din grasimi animale, 100% sigure pentru piele.

    Detailing interior pentru tapiteria textila:

    • curatarea plafonului
    • aspirarea si curatarea amanuntita a tapiteriei si a carpetelor
    • suprafata textila este curatata cu un aspirator cu injectie-extractie. Prin acesta operatiune se elimina riscul ca bancheta sau scaunul sa ramana patat dupa curatare.
    • dupa uscare tapiteria textila se trateaza cu un protector textil special formand o pelicula subtire la suprafata materialului lasandul sa respire si conferindu-i o rezistenta deosebita la murdarie.
    • curatarea in detaliu a instrumentelor de bord si a plasticelor

     

    Detailing interior pentru tapiteria din piele:

    • curatarea cu o solutie speciala cu ph-ul neutru in asa fel incat sa nu afecteze pielea;
    • pielea va fi curatata fara sa se decoloreze sau sa se decojeasca
    • tapiteria de piele naturala sau sintetica este tratata cu o crema hidratanta.
    • folosirea unui balsam special pentru hidratare

    Categorii
    Date de contact
    0721977777
    Str. Nicolae Balcescu , nr. 22, Jilava, judetul Ilfov
    Distribuie