Curatare chimica profesionala centrale si calorifere

Reparatii Centrale Termice

Echipa Priceputul Instalatii va ofera asistenta non-stop în acest domeniu pentru rezolvarea tuturor problemelor.
Având parteneriat cu societati producatoare de piese, accesorii si centrale termice de diferite dimensiuni si marci, ne ocupam, specializati si autorizati fiind în domeniul, de reparatii centrale termice, cuprinzând toata gama de centrale de apartament, pe lemne, gaze sau diferiti agenti de functionare si încalzire.
De asemenea, detinem pe stoc piese pentru înlocuiri si rezolvarea defectelor la orice ora din zi si din noapte.

Oferim spalare chimica cu agenti de spalare si acizi speciali de curatare a instalatiei termice cat si a centralei dumneavoastra pentru ai marii durata de functionare.

Montam filtre speciale pentru impuritati si pentru a proteja centrala dumneavoastra de apa de pe conducta care va alimenteaza locuinta.

Daca centrala dumneavoastra intra in avarie, pierde presiunea, nu mai incalzeste apa la temperatura dorita…
 
Deplasarea la domiciliul dumneavoastra se face în prealabil dupa ce confirmati adresa printr-un sms sau telefonic.
Ulterior o echipa dotata cu GPS, scule profesionale si piese de schimb v-a fi pusa în miscare de catre un operator Priceputul.

Spalarea chimica a centralei termice este operatiunea prin care se elimina depunerile de calcar, depuneri de magnetita (oxizi de fier) de pe schimbatorul centralei si restul componentelor centralei termice prin care circula agentul termic.

În general apa utilizata în circuitul centralei termice provine din reteaua de apa potabila a localitatii, sau din puturi proprii si contine foarte multe saruri dizolvate si bucati de rugina.

Galerie foto
  • ...