Curatare chimica profesionala centrale si calorifere

Service aer conditionat

Reparatii aer conditionat, încarcare freon aer conditionat, service, igienizare, dezinfectare
Cauti pe cineva sa–ti repare aparatul de aer conditionat ? Ai nevoie de un instalator de aparate de climatizare de resedinta ?

Reparam Aparate de Aer Conditionat indiferent de marca si model. Rapiditate,profesionalism si preturi mici.

În cadrul “ ÎNTRETINERE – REVIZIE – AER CONDITIONAT ” avem o promotie legata de curatarea, dezinfectarea si verificarea instalatiilor de climatizare, operatia de ÎNTRETINERE si DEZINFECTARE BACTERIOLOGICA . Scopul principal este protejarea dumneavoastra si a familiei împotriva bacteriei LEGIONELLA care se dezvolta în aparatele de aer conditionat si provoaca boli grave ale aparatului respirator.

– Starea de curatenie a componentelor unitatii interne si a celei externe.

– Diagnosticarea starii de functionare a unitati interne si externe prin verificarea compresorului,starea traseului frigorific,parametri agentului frigorific,starea racordurilor.

– Fara o întretinere periodica, creste riscul de a avea o defectiune majora si chiar o cadere totala a echipamentelor de care depinde confortul dumneavoastra.

– Când echipamentele functioneaza la mai putin de eficienta maxima, consumul de energie electrica poate sa fie mai mare decât ar în mod normal.

– Cheltuielile de întretinere sunt mai mici decât cele de reparare sau înlocuire completa a unui echipament distrus de o exploatare neglijenta!

Galerie foto