A&A Servinstal Automatizari - Instalatii electrice, automatizari

Instalatii electrice si automatizari

...
Montaj porti culisante batante

Specialistii AA Servinstal, Bucuresti, ofera servicii de montaj porti culisante batante Bucuresti in functie de cerintele tehnice sau functionale exprimate. Va vom ajuta sa selectati solutia optima intre solutiile si alegerea unui producator de calitate care asigura functionarea indelungata cu intretinere minima. CONTACTATI-NE!
 
Servicii generale de montaj porti culisante batante
Consultare gratuita
Serviciul de instalare
Actualizare si reparatii
Servicii Intretinere
Garantie 100%
Înlocuire piese de schimb
Inspectii periodice

...
Montaj bariere auto

Specialistii AA Servinstal ofera servicii de Montaj bariere auto Bucuresti. Specialisti nostrii vor face masuratorile necesare si vor stabili toate detaliile tehnice pentru a va ajuta sa alegeti un model potrivit pentru nevoile dvs. In acest fel, va veti bucura de siguranta, confort si liniste in propria locuinta sau indiferent unde alegeti sa instalati sistemul de limitare a traficului cu bariere. Noi ne ocupa de tot ce trebuie pentru ca dvs. sa aveti la dispozitie un sistem de bariere automate imediat. CONTACTATI-NE!
 

...
Automatizare usi garaj

AA Servinstal prestator de servicii de automatizare usi garaj Bucuresti monteaza la cerere usi de garaj automatizate cu actionare de la distanta in mai multe tehnologii disponibile de la furnizori de calitate asigurandu-va o fiabilitate ridicata a acestora. Usile de garaj pot fi de tip rulou sau de tip sectional
Specialistii AA Servinstal din Bucuresti, Ilfov in functie de cerintele tehnice sau functionale exprimate va pot ajuta sa selectati produse fiabile de foarte buna calitate de la producatori de top de pe piata asigurandu-va si buna intretinere a acestora

...
Instalari retele voice date

Retelele de voce/date sunt proiectate special pentru a asigura conectivitatea calculatoarelor in retea si conexiunea de mare viteza la internet si interfata printr-un Pabx la comunicatia de voce. Desi in prezent retelele de tip  wireless au castigat teren in special in aplicatiile rezidentiale totusi sunt o multitudine de firme de dimensiune mare , medie sau chiar mica care au nevoie de o retea stabila si fiabila de mare viteza datorita aplicatiilor care au nevoie de transmisia rapida a pachetelor de date din ce in ce mai mari.
 

Categorii
Date de contact
0726256087
Str. Campul Pipera, Nr. 101 C, Parter, Cam. 1, Voluntari, judetul Ilfov
Distribuie