A&A Servinstal Automatizari - Instalatii electrice, automatizari

Instalare sisteme securitate

...
Instalare senzori gaze, inundatii, miscare Bucuresti Ilfov

AA Servinstal ofera servicii de instalare senzori gaze inundatii miscare Bucuresti Ilfov. Senzorii sunt dispositive foarte utile care in general se monteaza in strinsa legatura cu centrala antiefractie  astfel incat sa permita trimiterea unui semnal de alarma daca detectorul identifica un deranjament in perimetrul securizat.
Specialistii nostrii din Bucuresti – Ilfov, in functie de cerintele tehnice sau functionale exprimate va pot ajuta sa selectati senzorii potriviti asigurandu-se si ca acestia sunt compatibili cu centrala de alarmare. Se poate asigura si intretinerea periodica a sistemului instalat astfel incat acesta sa functioneze in parametrii.
 

...
Instalare sisteme detectie incendiu Bucuresti

AA Servinstal ofera servicii de Instalare sisteme detectie incendiu Bucuresti. Multe dintre centralele antiefractie permit si conectarea senzorilor de fum dar recomandabil este sa instalat o centrala separata pentru detectie incendiu. Sistemele de detectie anti incendiu sunt foarte utile pentru protectia afacerii dumneavoastra sau pentru locuinte (mai ales cele folosite intermitent)

Daca folositi centrala de alarma si pentru detectie de incendiu, detectie gaze, inundatie, etc. este recomandat sa alocati zone total separate pentru acesti senzori. Se procedeaza asa pentru ca, in eventualitatea unui incendiu, sa puteti distinge intre o posibila efractie si un posibil incendiu.
Specialistii nostrii in Bucuresti – Ilfov, in functie de cerintele tehnice sau functionale exprimate va pot ajuta sa selectati produse fiabile de foarte buna calitate de la producatori de top de pe piata asigurandu-va si buna intretinere a acestora. CONTACTATI-NE!

...
Instalare sisteme alarmare antiefractie Bucuresti Ilfov

AA Servinstal ofera servicii de instalare sisteme alarmare antiefractie Bucuresti Ilfov. Sistemele de securitate antiefractie numite si sisteme de alarma au ca rol protejarea afacerii dumneavoastra (magazine sediu de firma etc) sau a spatiului rezidential fie ca locuiti acolo permanent sau doar intermitent (de ex. casa de vacanta). Sistemul de alarma antiefractie asigura detectia evenimentului si transmiterea informatiilor catre beneficiar si/sau firmei care asigura interventia la obiectiv, prin reteaua de telefonie.
Specialistii nostrii, in functie de cerintele tehnice sau functionale exprimate va pot ajuta sa selectati produsele optime fiabile si de foarte buna calitate de la producatori de top de pe piata de exemplu Jablotron sau Hikvision precum si celelalte componente ale sistemului care se recomanda a fi de la acelasi producator pentru o compatibilitate optima. Contactati echipa AA Servinstal in Bucuresti Ilfov pentru cele mai bune solutii.
 

...
Instalare interfoane Bucuresti Ilfov

AA Servinstal ofera servicii de instalare interfoane Bucuresti Ilfov fiind una dintre solutiile din ce in ce mai folosita in ultimul timp prin sistemele de interfonie cu variantele audio si video. Cu ajutorul unui astfel de sistem puteti afla foarte simplu pe cine urmeaza sa primiti in incinta propietatii dumneavoastra, puteti comunica si permite sau refuza accesul acestei persoane. In plus cu ajutorul unui video-interfon aveti posibilitatea de a vedea persoana care apeleaza.

Noutatea sunt videointerfoanele, dupa cum sugereaza si numele, interfoane cu posibilitatea vizualizarii celui care apeleaza cu sau fara comunicare audio.

...
Instalare camere supraveghere Bucuresti Ilfov

Instalarea camerelor de supraveghere a devenit din ce in ce mai solicitata in ultima vreme si AA Servinstal vine cu cele mai noi solutii de instalare camere supraveghere Bucuresti Ilfov. Fie ca este vorba de supravegherea video de la distanta a afacerii personale cum ar fi un mic magazin, a unui spatiu rezidential locuit intermitent gen casa de vacanta sau chiar a locuintei permanente pe perioadele cand lipsesti.

AA Servinstal ofera servicii de monitorizare in Bucuresti – Ilfov in functie de particularitatile si necesitatile ansamblului. Acest lucru este posibil prin conectarea la internet folosind calculatorul, laptopul tableta sau chiar telefonul mobil smartphone.
Specialistii nostrii, in functie de cerintele tehnice sau functionale exprimate va pot ajuta sa selectati produsele optime fiabile si de foarte buna calitate de la producatori de top de pe piata cum ar fi Dahua sau Hikvision precum si celelalte componente ale sistemului care se recomanda a fi de la acelasi producator pentru o compatibilitate optima.

...
Instalare sisteme control acces Bucuresti Ilfov

AA Servinstal ofera sericii de Instalare sisteme control acces Bucuresti Ilfov pentru sistemele integrate de securitate fizica – numite sisteme de control acces. Aceste sisteme de control access pot fi folosite atât pentru a tine evidenta persoanelor care intra si ies (din sediu sau din anumite încaperi), cât si pentru a împiedica patrunderile neautorizate în anumite spatii.
Specialistii nostrii, in functie de cerintele tehnice sau functionale exprimate va pot ajuta sa selectati produse fiabile de foarte buna calitate de la producatori de top de pe piata asigurandu-va si buna intretinere a acestora. Cateva elemente care fac parte din instalarea la cheie ale sistemelor de acces control fizic sunt:

Proiectarea solutiei de acces si intocmirea documentatiei
Livrarea echipamentelor active si passive precum si a accesoriilor aferente
Instalarea cablurilor, a echipamentelor precum si configurarea acestora
Configurarea si testarea sistemului precum si instruirea angajatilor care il vor opera
Predarea lucrarii
Mentenanta preventive la cerere
 

Categorii
Date de contact
0726256087
Str. Campul Pipera, Nr. 101 C, Parter, Cam. 1, Voluntari, judetul Ilfov
Distribuie