Fixline Consulting - infiintare firma Bucuresti

Modificare firma

...
Modificare firma

Cesiune parti sociale
Operatiunea de cesiune parti sociale sau de transmitere parti sociale între asociati este reglementata de art. 202 alin. (1) din Legea nr. 31/1990.

Majorare capital social
Anumite nevoi ale societatii comerciale pot impune necesitatea majorarii capitalului social al acesteia. Aceste nevoi pot consta în dorinta asociatilor de a dezvolta activitatea societatii .

Reducere capital social
Reducerea capitalului social reprezinta o modalitate de adaptare a capitalului social la constrângerile unei situatii financiare deficitare sau la restrangerea obiectului de activitate al societatii.

Schimbare sediu social
Schimbarea sediului social al unei firme se poate face in cadrul aceluiasi judet sau dintr-un judet in altul si presupune intocmirea unei documentatii specifice pentru Registrul Comertului

Cooptare asociat nou
Cooptarea unui asociat sau a mai multor asociati este operatiunea juridica prin care o terta persoana sau mai multe dobandesc parti sociale si calitatea de asociat in firma.


Retragere asociat
Asociatii sunt liberi sa se asocieze în vederea înfiintarii unei societati comerciale; tot astfel ei sunt liberi sa decida si retragerea din societatea comerciala.

Infiintare punct lucru
Desfasurarea unei activitati comerciale impune existenta si folosirea unor instrumente de lucru adecvate. Acestea pot fi, în functie de obiectul comertului, bunuri precum: local, mobilier, marfuri.

Schimbare administrator
Administratorul este persoana fizica sau persoana juridica, asociata sau neasociata, care efectueaza toate operatiunile cerute pentru aducerea la îndeplinire a obiectului de activitate al societatii

Suspendare activitate
Suspendarea activitatii firmei se poate face pe o perioada de maxim 3 ani. In perioada suspendarii activitatii firma nu mai poate emite facturi dar poate sa faca cateva activitati financiare

Modificare obiect de activitate
Obiectul de activitate este o descriere detaliata a activitatilor economice pe care o persoana juridica le poate desfasura. Obiectul de activitate este un element principal al actului constitutiv.

Schimbare denumire firma
Firma este numele sau, dupa caz, denumirea sub care un comerciant îsi exercita comertul si sub care semneaza. Denumirea poate fi schimbata oricand pe toata durata de functionare.

Prelungire durata functionare firma
Atunci cand de la infiintare, firma a fost infiintata pe o perioada limitata de ani, inainte ca aceasta perioada sa expire durata societatii trebuie sa fie prelunginta.